15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Καθοριστικό ραντεβού για το μέλλον της Λάρισας

Η ώρα των αποφάσεων για την αγωνιστική περίοδο 2020-21 έφτασε στην Λάρισα και η διαδικασία θα αρχίσει με την λογική σειρά, δηλαδή με το ραντεβού του Θοδωρή Ριζούλη με τον Βαγγέλη Αγγέλου και όχι με... φήμες και ψιθύρους.

Ο πρόεδρος της ομάδας αφού είδε το πώς διαμορφώνεται το τοπίο στον χώρο της Basket League και κυρίως αφού τελείωσε μια σειρά σοβαρών δικών του επαγγελματικών υποθέσεων, θα συναντηθεί με τον προπονητή για να τα βάλουν κάτω, να συγκρίνουν τις σκέψεις και τις προσδοκίες τους και να αποφασίσουν την συνέχεια.

Η Λάρισα που λειτούργησε άριστα στην πρώτη και πάντα δύσκολη επαγγελματική της χρονιά, είναι δεδομένο ότι θέλει να συνεχίσει τον δρόμο της... σύνεσης ειδικά σε μια χρονιά που το "συμμάζεμα" θα είναι γενικό στον αθλητισμό, σε έξοδα και έσοδα.

Οι διοικούντες έχουν ήδη ένα γενικό πλάνο πάνω στο οποίο θα κινηθούν, ο Αγγέλου σίγουρα έχει το δικό του και σταδιακά θα επιχειρήσουν να βάλουν όλες τις σκέψεις σε μια σειρά.

Το μόνο σίγουρο για την ώρα είναι ότι διάφορες φήμες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας μέχρι τώρα, δεν στηρίζονται κάπου, μιλώντας για αποφάσεις της ΚΑΕ . Είναι γεγονός ότι αρκετοί προσπαθούν να... θυμίσουν την παρουσία τους, είναι δεδομένο ότι υπήρξαν και προπονητές που αυτοπροτάθηκαν στον Νέστορα Κόμματο που έχει καίριο ρόλο στην λειτουργία της ομάδας. Στην Λάρισα, πάντως,  παρότι σχετικά νέοι στην μεγάλη κατηγορία ξέρουν να "ζυγίζουν" καταστάσεις και να ψάχνουν σε βάθος υποψήφιους συνεργάτες τους. Θέλουν δε να αποφύγουν "συμβιβαστικές" λύσεις επιβίωσης που επιχειρούν να παρουσιαστούν ως... Μεσσίες θεωρώντας ότι απευθύνονται σε ανθρώπους που δεν έχουν γνώση της αγοράς και να πάνε ή σε πιο ηχηρές ή σε πιο φιλόδοξες περιπτώσεις.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ