16.7 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Καθοριστικός στο φινάλε ο Χουγκάζ (vid)

Το Νόρθουέστερν Στέιτ, που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του NCAA, κέρδισε στα… σημεία το Νίκολς Στέιτ με 73-72 στο «David R. Stopher Gymnasium».

Ο Νίκος Χουγκάζ μπήκε ως αλλαγή κι αγωνίστηκε για 29’, ήταν όμως άστοχος. Τελείωσε με 6π. με 3/7 δίποντα και 0/4 τρίποντα, ενώ είχε ακόμα εννέα ριμπάουντ, μία ασίστ, ένα κόψιμο και πέντε λάθη. Πρωταγωνίστησε, πάντως, στην τελευταία φάση, καθώς ήταν εκείνος που πήρε το ριμπάουντ μετά την άστοχη βολή του Κέβιν Τζόνσον, έδωσε την μπάλα στον Τσάντιερ Μπάιλ κι εκείνος με τρίποντο χάρισε τη νίκη στην ομάδα τους. Εκτός αποστολής έμεινε ο αδερφός του, Ρόμπερτ Χουγκάζ.

Συμμετοχή είχε, από την πλευρά του, ο Φίλιππος Γκόγκος στην ήττα του Μαϊάμι με 80-63 από το Εν Σι Στέιτ στην «PNC Arena». Στη δεύτερη κατηγορία το Φλόριντα Τεκ νίκησε με 87-54 το Τάμπα, στο «Charles & Ruth Clemente Center», με τον Αντώνη Πεφάνη να ξεκινάει βασικός και σε 30’ να έχει 10π. με 2/3 δίποντα και 2/4 τρίποντα, πέντε ριμπάουντ, μία ασίστ, ένα κλέψιμο, αλλά και δύο λάθη, ενώ δεν είχαμε ελληνική εκπροσώπηση στην τρίτη κατηγορία.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ