23.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Καθησύχασε τη Ρεάλ ο Ντεκ για το ΝΒΑ!

Το όνομα του Γκάμπριελ Ντεκ έχει αναμιχθεί σε αρκετά μεταγραφικά σενάρια από ομάδες του ΝΒΑ ουκ ολίγες φορές, όμως ο Αργεντινός παίκτης θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του και να καθησυχάσει τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πραγματοποίησε ένα από τα πιο «ξερά» μεταγραφικά καλοκαίρια της, καθώς απέκτησε μόλις τον Αλμπέρτο Αμπάλδε από τη Βαλένθια ενώ πήρε πίσω τον Κάρλος Αλοθέν από τη Σαραγόσα όπου τον είχε στείλει δανεικό. Όσο περνάνε οι μέρες και πλησιάζει το ΝΒΑ απομακρύνεται και ο Φακούντο Καμπάτσο από τη «Βασίλισσα» ενώ το δεύτερο όνομα που ακούγεται έντονα να ακολουθήσει τον συμπατριώτη του είναι ο Γκάμπριελ Ντεκ.

Το συμβόλαιο του 25χρονου αθλητή λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και το buy out είναι αρκετά προσιτό ιδιαίτερα για τις ομάδες από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας της χώρας του, ο Ντεκ υποστήριξε ότι δεν είναι λάτρης του ΝΒΑ και δεν τον ελκύει ιδιαίτερα να παρακολουθεί αγώνες από το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, προτιμώντας τη Euroleague.

«Βλέπω πολύ λίγο από το NBA. Δεν με ελκύει, ούτε είδα τους τελικούς των Λέικερς με τους Μαιάμι. Μερικά παιχνίδια έχω παρακολουθήσει ολόκληρα. Κάποια είναι ενδιαφέροντα αλλά δεν είναι η προτεραιότητά μου. Προτιμώ την Εuroleague και κάποιες φορές το πρωτάθλημα» ήταν τα λόγια του Γκάμπριελ Ντεκ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ