24.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Καθαροί από κορονοϊό Γκριν και Ουάισμαν (vid)

 O Ντρέιμοντ Γκριν και ο Τζέιμς Ουάισμαν έδωσαν τα αρνητικά τεστ που απαιτεί το πρωτόκολλο και επέστρεψαν στις προπονήσεις των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς. Οι δύο παίκτες ήταν θετικοί στον κορονοϊό και βρίσκονταν σε απομόνωση.

Ο Στιβ Κερ, προπονητής των "πολεμιστών" χαρακτήρισε ηγέτη τον Γκριν στις δηλώσεις του : "Ήταν πολύ σημαντικό να τους έχουμε και πάλι στο παρκέ. Ο Ντρέιμοντ είναι ο ηγέτης μας και ήταν δύσκολη αυτή η πρώτο εβδομάδα χωρ΄ς αυτόν. Η παρουσία του έγινε άμεσα αισθητή παντού: Στο βίντεο, στο παρκέ, στο... trash talking! Η ενέργεια απλά εκτοξεύτηκε. Ήταν πραγματικά καλό να τον έχουμε και πάλι ανάμεσά μας".

Οι δύο παίκτες που απουσίαζαν φρόντισαν να δώσουν κι ένα από τα highlight της προπόνησης...

Ο ίδιος ο Γκριν αφού είπε πόσο χαρούμενος είναι για την επιστροφή στις προπονήσεις και στη δράση γενικότερα, αναφέρθηκε στον -και πάλι- άτυχο της ομάδας, τον Κλέι Τόμπσον: "Είναι αυτός που ενσαρκώνει με τον καλύτερο τρόπο τι σημαίνει να είσαι Warrior! Είναι δύσκολο γι' αυτόν γιατί αν κάποιος ενσαρκώνει την αγάπη για μπάσκετ είναι αυτός. Το αγαπάει πάρα πολύ. Είναι ο τύπος που θα τον δεις να κάθεται στην καρέκλα και ξαφνικά να κάνει πως σουτάρει. Είναι σκληρός όμως και αν κάποιος μπορεί να επιστρέψει από  έναν δεύτερο τόσο σκληρό τραυματισμό, είναι αυτός!".

Οι Ουόριορς έχουν να αγωνιστούν εδώ και μήνες, καθώς δεν ήταν παρόντες και στα play offs της φούσκας: "Έχει περάσει πάρα πολύ καιρός! Νιώθω αναγεννημένος, ανανεωμένος... Με όσα συμβαίνουν στον κόσμο είναι δύσκολο να σκεφτείς μόνο το μπάσκετ, αλλά έχω πολύ μεγάλο κίνητρο, προπονούμαι από τον Ιούνιο για αυτήν την επιστροφή και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος! Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που έπαιξα για τελευταία φορά ένα πραγματικό αγώνα μπάσκετ".

Όσο για τον ρούκι της παρέας, τον Τζέιμς Ουάισμαν, τόνισε: "Είχα πολύ ενέργεια, γιατί πραγματικά ανυπομονούσα να παίξω. Ανυπομονούσα να βρεθώ στο γήπεδο. Ήταν τρελό πραγματικά! Αυτή η πρώτη προπόνηση ήταν τρελή και ήδη έμαθα πολλά από τους παλιότερους παίκτες της ομάδας!"



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ