21.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

«Καθάρισε» στην παράταση η Μπρέσια

Το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών του πρωταθλήματος Ιταλίας είναι γνωστό, με την Μπρέσια να κάνει επίσης το 3-0 κόντρα στη Βαρέζε, επικρατώντας με 69-64 στην παράταση, για να βρει μπροστά της την Αρμάνι.

Σε ακόμη ένα συγκλονιστικό παιχνίδι μεταξύ τους, η Μπρέσια ήταν εκείνη που τα κατάφερε στις λεπτομέρειες, περνώντας από το Βαρέζε με 69-64 στην παράταση και «σκουπίζοντας» την ομώνυμη ομάδα, για τα προημιτελικά του ιταλικού πρωταθλήματος. Η κατάσταση στα πρώτα 30 λεπτά (50-43), έδειχνε πως οι γηπεδούχοι θα μείωναν σε 2-1, αλλά οι «Λέοντες» έκαναν την αντεπίθεσή τους, με τον Όρτνερ να τους φέρνει μπροστά με 58-60 και τον Κέιν να σώζει την κατάσταση για τη Βαρέζε, ισοφαρίζοντας με απλή επαφή της μπάλας στην εκπνοή, από επαναφορά που έγινε στα 0.7".

Στο έξτρα πεντάλεπτο, οι φιλοξενούμενοι εμφανίστηκαν πιο έτοιμοι, με τον Βιτάλι να εκτελεί από μακριά και τον Σακέτι να «σφραγίζει» το «διπλό» και το 3-0 από τη γραμμή των βολών. Ο Λι Μουρ ήταν πρώτος σκόρερ της Μπρέσια με 17 πόντους, με τον Βιτάλι να σημειώνει double double 14 πόντων και 10 ριμπάουντ, ενώ για τους ηττημένους, που μένουν με την πίκρα των τριών ηττών όπου υπήρξε πάντοτε ένα «αχ», ο Αβράμοβιτς ήταν κορυφαίος με 24 πόντους.

Με αυτό τον τρόπο, γίνεται ήδη γνωστό πως Αρμάνι Μιλάνο και Μπρέσια θα βρεθούν στον επόμενο γύρο των playoffs.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ