21.5 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

“Καθάρισε” ο Όγκαστ για την Γαλατά, αντίδραση για Τόφας

Με τον Ζακ Όγκαστ σε εξαιρετική κατάσταση, η Γαλατάσαραϊ κατάφερε να επιβληθεί της Μπάνβιτ, ενώ ένα πολύ καλό τελευταίο δεκάλεπτο αρκούσε στην Τόφας, ώστε να κάμψει την αντίσταση της Μπουγιουκτσεκμετσέ.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ζακ Όγκαστ η Γαλατάσαραϊ επικράτησε της Μπάνβιτ 86-76 στο Σινάν Ερντέμ. Ο πρώην "πράσινος" είχε 27 πόντους και 15 ριμπάουντ σε 28'18'' στο παρκέ. Μοναδικός άλλος διψήφιος για τους νικητής ο Κιοκσάλ με 12 και 7 ριμπάουντ. Μόργκαν και Όλιβερ και 16 και 14 πόντους αντίστοιχα ήταν οι πρώτοι σκόρερ για τους φιλοξενούμενους. Η Γαλατά βρίσκεται στο 5-4 στην βαθμολογία, ενώ η Μπάνβιτ παραμένει σταθερά στις τελευταίες θέσεις με ρεκόρ 2-7.

Επιστροφή στις επιτυχίες για την Τόφας, που επικράτησε της Μπουγιουκτσεκμετσέ με 97-83. Τη διαφορά έκανε η τελευταία περίοδος για την ομάδα της Προύσας, όταν και έτρεξε ένα επιμέρους 29-15, το οποίο ουσιαστικά έκρινε την αναμέτρηση, με αποτέλεσμα να πάρει την έκτη φετινή της νίκη. Ο Σάμουελ Μεχία ήταν πολύ καλός με 19 πόντους και τέσσερις ασίστ για τους νικητές, με τον Ντάνι Γκίμπσον να έχει 21 πόντους, έξι ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ στην αντίπερα όχθη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ