22.8 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

«Καθάρισε» ο Μπογκντάνοβιτς στο Όκλαντ (vids)

Μεγάλη νίκη με 110-106 στην «Oracle Arena» πανηγύρισαν οι Σακραμέντο Κινγκς, επί των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, με τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς να είναι ψύχραιμος στο φινάλε.

Ο Ουίλ Κόλεϊ-Στέιν ισοφάρισε σε 106-106, με 31.9’’ να απομένουν, αλλά ο Σέρβος γκαρντ με τέσσερις διαδοχικούς πόντους ήταν εκείνος που «καθάρισε» τη νίκη για τους «βασιλιάδες», διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα με ένα σουτ και 2/2 βολές. Τόμπσον και Γκριν αστόχησαν, από την πλευρά τους, στα τρίποντα που επιχείρησαν. Έπαιξε, αλλά δεν σκόραρε ο Κώστας Κουφός (0/1 δίποντα, μία ασίστ σε 9.34’), εκτός αποστολής έμεινε ο Γιώργος Παπαγιάννης.

Εντυπωσιακή ήταν η μόλις έκτη φετινή νίκη των Κινγκς, επί των πρωταθλητών που έχασαν για έκτη φορά σε δεκαπέντε ματς φέτος. Ο Μπογκντάνοβιτς τελείωσε με 12π., τρεις ασίστ και δύο ριμπάουντ, ο Κόλεϊ-Στέιν αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με 19π, μαζί με οκτώ ριμπάουντ, έξι ασίστ, δύο κοψίματα κι ένα κόψιμο, ο Τζορτζ Χιλ είχε 16π. και με 14π. με τρία ριμπάουντ, ισάριθμες ασίστ, ένα κλέψιμο κι ένα κόψιμο τελείωσε ο Γκάρετ Τεμπλ. Από τους «πολεμιστές», ο Κλέι Τόμπσον σκόραρε 21π., ο Ντρέιμοντ Γκριν 14π., συν οκτώ ασίστ και τέσσερα ριμπάουντ, ενώ ο Πάτρικ Μακ Κάου είχε 16π., εφτά ασίστ, τέσσερα κλεψίματα και τρία ριμπάουντ. Δεν έπαιξε και πάλι ο Στεφ Κάρι, ούτε ο Κέβιν Ντουράντ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ