19.3 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

«Καθάρισε» Νετς και, τώρα, θέλει Κάρι ο Γιάννης (vids)

Με το Γιάννη Αντετοκούνμπο να αγγίζει το triple double οι Μιλγουόκι Μπακς επιβλήθηκαν με 113-94 των Μπρούκλιν Νετς, στο «Barclays Center».

Ο 24χρονος γκαρντ/φόργουορντ τελείωσε με 30π., δεκαπέντε ριμπάουντ και εννέα ασίστ, με το Μάλκολμ Μπρόγκντον να έχει 16π. και οκτώ ριμπάουντ και τον Έρικ Μπλέντσο 15π. αλλά με 6/16 σουτ εντός παιδιάς. Ο Ντι Άντζελο Ράσελ με 18π. αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ των Νεοϋορκέζων.

https://www.youtube.com/watch?v=V8LF7C0GIdc

Μετά το τέλος του ματς ο «Greek Freak» ρωτήθηκε για τους παίκτες που θα ήθελε να επιλέξει στο φετινό All Star Game του ΝΒΑ και δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του: «Το σκεφτόμουν. Δεν έχω κάνει ακόμα λίστα, γιατί έχω πει ότι θα κάνω μία λίστα με παίκτες που θέλω να πάρω και με παίκτες που δεν θα πάρω επειδή θα τους επιλέξει ο Λεμπρόν. Θα πάω με τους νεαρούς παίκτες. Μάλλον θα επιλέξω πρώτο το Στεφ Κάρι, επειδή με επέλεξε πρώτο πέρυσι και θέλω να επιστρέψω τη χάρη. Μετά δεν ξέρω, νομίζω ότι θα επιλέξω τυχαία. Θα επιλέξω κυρίως παίκτες που παίρνουν μέρος για πρώτη φορά στο All Star Game και φυσικά τον Κρις Μίντλετον».

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ως αρχηγός, θα διαλέξει τους παίκτες που θα απαρτίζουν την ομάδα του στο «Spectrum Center», της Σάρλοτ, ωστόσο θα κληθεί να το κάνει μετά το Λεμπρόν Τζέιμς, ο οποίος θα επιλέξει πρώτος καθώς είχε περισσότερες ψήφους στην ψηφοφορία του κοινού.

https://www.youtube.com/watch?v=zDJWS90zVG4

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ