31.1 C
Athens
Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024

“Καθάρισε” η Αβελίνο, σε τέταρτο αγώνα ο Μπράμος

Η Αβελίνο έβγαλε τη σκούπα της και «καθάρισε» όμορφα και ωραία τη σειρά με την Ρέτζιο Εμίλια με το 80-79 εκτός έδρας και ήρωα της τελευταίας στιγμής τον Λούντεν. Η Βενέτσια το προσπάθησε, αλλά η Πιστόια πήρε τη νίκη που ήθελε με 89-75 για να μείνει στη διεκδίκηση της πρόκρισης στα ημιτελικά των playoffs του ιταλικού πρωταθλήματος.

Ο Μάικ Μπράμος και οι συμπαίκτες του δεν τα κατάφεραν στην πρώτη εκτός έδρας αναμέτρησή τους με την Πιστόια. Ο Τέραν Πέτεγουεϊ με 26 πόντους ηγήθηκε της επίθεσης των γηπεδούχων που είδε τέσσερις ακόμη παίκτες να φτάνουν σε διψήφιο αριθμό πόντων (Μπουθ 13, Μουρ 11 και 11 ασίστ, Μαγκρό 11, Τζένκινς 10). Ο Χρβόγιε Πέριτς με 15 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ της Βενέτσια. Δύο πρώην «πράσινοι» ο Μάικ Μπράμος και ο Εστεμπάν Μπατίστα ακολούθησαν σημειώνοντας από 13.

Η Αβελίνο βρέθηκε στο +6 πέντε λεπτά πριν το τέλος του αγώνα (67-73), αλλά η Ρέτζιο Εμίλια απάντησε με ένα 10-4 για να φέρει ο Τζούλιαν Ράιτ τον αγώνα στα ίσια (77-77, 38’). Ο Ριμάντας Καουκένας από τη γραμμή έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους (79-78).

Ο Ράγκλαντ αστόχησε στην άλλη πλευρά του γηπέδου, αλλά το ίδιο έκανε και ο Ντελα Βάλε. Η μπάλα έφτασε στα χέρια του Ντέιβιντ Λόγκαν, ο οποίος έδωσε στον Μάρτεν Λούνεν, για να γράψει το τελικό 79-80 στην εκπνοή και να δώσει τη νίκη και την πρόκριση στην ομάδα του. Ο Πιέτρο Αραντόρι με 22 και ο Αμεντέο Ντελα Βάλε ήταν οι πρώτοι σκόρερ των γηπεδούχων. Για τους φιλοξενούμενους ο Τζο Ράγκλαντ είχε 21, ο Λόγκαν 11 και ο Τόμας 10.

Η Τρέντο που "σκούπισε" στη Σάσαρι περιμένει το νικητή του ζευγαριού Αρμάνι Μιλάνο-Κάπο ντ' Ορλάντο (1-1) με τον τρίτο αγώνα να διεξάγεται αύριο (21.30) και η Αβελίνο θα περιμένει το νικητή του ζευγαριού Βενέτσια - Πιστόια (2-1).



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ