26.6 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Καθάρισαν οι πρώην «ερυθρόλευκοι» (vids+pics)

Στο πρώτο φιλικό, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2019, ο Καναδάς νίκησε με 96-87 τη Νιγηρία στο «Mattamy Athletic Centre».

Με το… δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις τους στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας ο Νικ Νερς, πετυχαίνοντας την πρώτη νίκη του ως ομοσπονδιακός τεχνικός. Ας είναι καλά δύο πρώην παίκτες του Ολυμπιακού, ο Κεμ Μπιρτς και ο Κάιλ Ουίλτζερ, που ηγήθηκαν με 14π. έκαστος. Άλλοι πέντε Καναδοί τελείωσαν με διψήφιο αριθμό πόντων, με τον Μπρέιντι Χέισλιπ να σκοράρει 12π. και τους Μέλβιν Έτζαμ και Κέλι Όλινικ από 11π., αν και ο δεύτερος αποχώρησε τραυματίας στο δεξί γόνατο. Ο Καναδάς είχε συνολικά δεκαπέντε τρίποντα κόντρα στους Αφρικανούς, από τους οποίους πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Τζος Οκόγε με 18π.

«Είμαι πραγματικά χαρούμενος από την απόδοση των παικτών», ανέφερε μεταξύ άλλων ο 52άχρονος τεχνικός, ο οποίος πάντως πονοκεφαλιάζει για την κατάσταση του 28άχρονου φόργουορντ/σέντερ των Μαϊάμι Χιτ. Ο Κέλι Όλινικ θα υποβληθεί άμεσα σε ιατρικές εξετάσεις και εκφράζεται ανησυχία μήπως δεν καταστεί δυνατό να δώσει το παρών στα ασιατικά παρκέ, στο φετινό μεγάλο «ραντεβού» (31/08-15/09). Θυμίζουμε πως ο Καναδάς βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με τη Λιθουανία, την Αυστραλία και τη Σενεγάλη, ενώ η Νιγηρία θα έχει για αντιπάλους στην Κίνα τη Ρωσία, την Αργεντινή και τη Νότια Κορέα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ