19.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Σημάδια θετικών αλλαγών ενόψει

Αφήνοντας πίσω μία από τις χειρότερες, αν όχι τη χειρότερη σεζόν της σύγχρονης ιστορία του, ο ΠΑΟΚ επιχειρεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις να μην αντιμετωπίσει ανάλογα προβλήματα και στην επόμενη.

 


Το τελευταίο διάστημα έχουν πραγματοποιηθεί συναντήσεις με τελευταία αυτή που έγινε σήμερα, μέσα από τις οποίες έχουν δρομολογηθεί εξελίξεις τα αποτελέσματα των οποίων θα φανούν εντός του Ιουνίου. Σε πρώτη φάση -αυτό είναι και το σημαντικότερο βήμα- υπήρξε κινητοποίηση των δυνάμεων του συλλόγου, αυτών τουλάχιστον που μπορούν να διασφαλίσουν μία καλύτερη επόμενη μέρα. Με την εγγύηση που θα της προσφέρουν, η ΚΑΕ θα προχωρήσει σε μία συνολική ανανέωση που θα αφορά το διοικητικό και το αγωνιστικό επίπεδο.

 


Σε αυτά έχουν προχωρήσει σε σημαντικό βαθμό κάποιες κινήσεις -προσθήκες στο διοικητικό συμβούλιο και προπονητής- που «τρέξουν» εντός του Ιουνίου, κάτι που άλλωστε επιβάλλουν και οι προϋποθέσεις που τέθηκαν από τον ΕΣΑΚΕ, στα θέματα εγγυητικής και μπάτζετ. Είναι οι πρώτες ενδείξεις μιας θετικής αναστροφής της κατάστασης για ένα μεγάλο ελληνικό brand name με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει και για το ίδιο το Πρωτάθλημα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ