20.4 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Καγές: “Τρομερή εμπειρία η ΑΕΚ και το ΟΑΚΑ”

Στην παρθενική παρουσία της σε ευρωπαϊκή διοργάνωση η Ράστα Φέχτα δείχνει πολύ καλά δείγματα μέχρι στιγμής. Αλλά ταυτόχρονα απολαμβάνει την εμπειρία. Και ο αγώνας της Τρίτης με την ΑΕΚ για την 6η αγωνιστική του Basketball Champions League είναι για την γερμανική ομάδα μια πολύ σπουδαία εμπειρία, όπως μπορεί να συνάγει κανείς από όσα λέει ο Ισπανός προπονητής της, Πέδρο Καγές:

"Το να παίξουμε με μια τόσο μεγάλη ομάδα, με τέτοια ιστορία, σε ένα από τα πιο σημαντικά γήπεδα της Ευρώπης, θα είναι πάρα πολύ ωραία εμπειρία για όλους μας. Θα αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία που θα έρθει στα χέρια μας για να πάρουμε μαθήματα", δήλωσε στην ιστοσελίδα της ομάδας.

Η Ράστα Φέχτα πέτυχε ένα μυθικό επίτευγμα το Σάββατο. Κατάφερε να ανατρέψει διαφορά 27 πόντων εις βάρος της στα τελευταία 9 λεπτά του εντός έδρας αγώνα με την Μπραουνσβάιγκ για την Μπουντεσλίγκα και να νικήσει με 106-103! Τέτοιες ανατροπές δεν γίνονται κάθε μέρα στην Ευρώπη. Η Ράστα Φέχτα την σημείωσε όμως και με τη νίκη της αυτή συμπλήρωσε πέντε συνεχόμενες στο γερμανικό πρωτάθλημα και 8 στους 10 τελευταίους αγώνες της σε όλες τις διοργανώσεις. Ένδειξη ότι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

"Ασφαλώς δεν ήταν... περίπατος αυτό που κάναμε το Σάββατο. Οι οπαδοί μας μας βοήθησαν πολύ να φτάσουμε στη νίκη. Και αύριο οι δεξαμενές μας θα είναι ξανά γεμάτες. Μας αρέσει να παίζουμε μπάσκετ μπροστά σε χιλιάδες φιλάθλους κι αυτό θα κάνουμε και την Τρίτη. Θα είμαστε έτοιμοι", δήλωσε ο αρχηγός της ομάδας, Τζος Γιανγκ. Και πρόσθεσε:

"Η ΑΕΚ έχει πολλούς καλούς παίκτες στο ρόστερ της. Αυτό σημαίνει πως εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε ακόμα πιο ενωμένοι και να παίξουμε ομαδικά προκειμένου να αντιπαρατεθούμε στην ατομική ποιότητα του αντιπάλου μας".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ