20.5 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Καββαδάς: “Θέλω να μείνω στον Άρη, αλλά…”

Ο Βασίλης Καββαδάς μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Yellow της Θεσσαλονίκης και εξέφρασε την επιθυμία του να μείνει στον Άρη, άλλωστε, όπως είπε, νιώθει ότι τον τιμά μια ενδεχόμενη συνεργασία με τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Όμως τόνισε ότι το θέμα των δεδουλευμένων του είναι πολύ σοβαρό και όσο ο Άρης δεν το διευθετεί, δεν μπορεί να συζητήσει το ενδεχόμενο παραμονής του.

Ο Καββαδάς αναφέρθηκε στη συζήτηση που έκανε με τον Παναγιώτη Γιαννάκη: «Πρώτα από όλα θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόουτς. Είχαμε μια συνάντηση μερικές μέρες αφότου ανέλαβε τον Άρη, μου ανέλυσε το πλάνο του και μου είπε ότι με θέλει πάρα πολύ. Τον ευχαριστώ πολύ, με τιμάει ιδιαίτερα. Του είπα και εγώ πόσο θέλω να συνεργαστώ μαζί του, από εκεί και πέρα  όμως του εξήγησα πώς έχει η κατάσταση. Επίσης του είπα και κάποια πράγματα που όπως είναι φυσιολογικό πρέπει να γίνουν. Του εξήγησα το πόσο θέλω να δουλέψω μαζί του και αυτός έδειξε κατανόηση. Πιστεύω ότι και αυτός από την πλευρά του έκανε μερικές προσπάθειες για να λυθεί το πρόβλημα μου και να γίνει κάτι, που μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει όμως».

Στη συνέχεια υποστήριξε ότι θέλει να παραμείνει στον Άρη. «Θέλω να συνεχίσω να φοράω την φανέλα του Άρη και γι' αυτό δεν έβγαινα σε κανένα Μ.Μ.Ε όλο το καλοκαίρι. Έχουμε επαφές με τον Άρη, η διοίκηση μου λέει συνεχώς πόσο πολύ με θέλουν στην ομάδα και ξέρω ότι αυτό θα μου κάνει καλό. Ξέρω πού μπορεί να με φτάσει ο Άρης, αλλά υπάρχουν κάποιες άλλες εκκρεμότητες που δυσκολεύουν πολύ την κατάσταση. Έχω πει ότι θέλω πολύ να συνεχίσω στον Άρη, αρκεί να μου πληρώσουν τα οφειλόμενα. Και δεν μου έδωσαν ξεκάθαρη απάντηση».

Σε ερώτηση για τους λόγους που δεν έχει βρει ακόμη ομάδα, απάντησε: «Δεν μπορώ να βρω ομάδα, γιατί ακόμα δεν είμαι ελεύθερος. Ανήκω ακόμα στον Άρη. Η προσφυγή έχει τρέξει κανονικά από την μεριά μου και περιμένουμε να εκδικαστεί».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ