25.5 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Καβαλ-Αρης στην Ρόδο!

Ο Αρης πήρε μεγάλο διπλό από τον Κολοσσό με 72-61 κάνοντας μεγάλη αντεπίθεση στο δεύτερο ημίχρονο και βυθίζοντας στην αβεβαιότητα τους Ροδίτες που μένουν με μια νίκη και με πολύ προβληματική εικόνα.

Ο Κολοσσός έβγαλε μεγαλύυτερη ενέργεια και είχε περισσότερες λύσεις στο πρώτο ημίχρονο, έναντι ενός Αρη που ήταν θλιβερός στην επίθεση. Το 34-26 του 20λεπτου ήταν δίκαιο για την εικόνα και των δύο ομάδων και του αγώνα συνολικά, με τον νεοφερμένο Πίνκστον να δείχνει ηγετικές τάσεις στον Κολοσσό και τον Αρη να έχει αρνητικούς τους ξένους του και τον Μποχωρίδη μόνο να προσπαθεί να δώσει ρυθμό.

Ο Αρης βρήκε από την άμυνά του ισορροπία στην τρίτη περίοδο, με τον Κάιζερ να "κρύβει" την ρακέτα, τον Σλαφτάκη σημαντικό παράγοντα και τις συνεργασίες και την ευστοχία στην επίθεση να βελτιώνονται και το 47-47 του δεκαλέπτου προμήνυε το δραματικό φινάλε.

Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ακριβώς έτσι. Ο Αρης είχε βρει ρυθμό και κυρίως είχε εκγλωβίσει τους γηπεδούχους, Τζόουνς και Μπελ μαζί με τον Σλαφτσάκη που είχε πάρει φόρα έδιναν πλέον έναν πλουραλισμό με λύσεις για κάθε δύσκολη κατάσταση και η νίκη ήρθε και με σημαντική διαφορά για τον Αρη.

ΚΡΥΦΟ ΧΑΡΤΙ: Εκανε πολλα που φαίνονται στην στατιστική, αλλά τα κυριότερα δεν αποτυπώνονται εκεί. Ο Διαμαντής Σλαφτάκης ήταν αυτός που... ξεσήκωσε τον τελματωμένο Αρη του πρώτου ημιχρόνου και τον οδήγησε στην ολική επαναφορά στο δεύτερο.

ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Σε ένα τόσο νευρικό παιχνίδι μεταξύ δύο τόσο ασυντόνιστων ομάδων, το σουτ θα έπαιζε καθοριστικό ρόλο. Οπως και συνέβη, με τα 6/21 τρίποντα του Αρη να αποδεικύνονται... χρυσάφι μπροστά στην τραγική επίδοση 2/22 του Κολοσσού.

 Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ