20.7 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Καβαλίερς: Παίρνουν Ρόντο (vids)

Το κενό του Ρίκι Ρούμπιο, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού και θα χάσει το υπόλοιπο της φετινής σεζόν στο ΝΒΑ, αναζητούν οι Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, μάλιστα, έχουν βρει τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Ραζόν Ρόντο, ο οποίος ανήκει στους Λος Άντζελες Λέικερς, αλλά δεν υπολογίζεται. Πρόκειται για μια ουσιαστική όπως πιστεύουν, αλλά και οικονομική, λύση για τους εκπροσώπους του Οχάιο, με τον 35άχρονο γκαρντ να έχει το μίνιμουμ συμβόλαιο των 2,6 εκατ. δολαρίων.

Βέβαια, για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους θα πρέπει να προχωρήσουν σε ανταλλαγή με τους «λιμνανθρώπους». Οι Αμερικανοί, ωστόσο, τονίζουν με βεβαιότητα πως η μετακίνησή του είναι τυπικό ζήτημα και είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί, ώστε ο Ραζόν Ρόντο να μετακομίσει στους «Καβς», οι οποίοι θα αποτελέσουν τον ένατο σταθμό στην καριέρα του στο «μαγικό κόσμο» μετά τους Μπόστον Σέλτικς, Ντάλας Μάβερικς, Σακραμέντο Κινγκς, Σικάγο Μπουλς, Νιου Ορλίνς Πέλικανς, Ατλάντα Χοκς, Λος Άντζελες Κλίπερς και φυσικά τους Λος Άντζελες Λέικερς. Προς το παρόν, πάντως, βρίσκεται στο πρωτόκολλο κορονοϊού.

Έχει αναδειχθεί δύο φορές πρωταθλητές (2008 με τους «Κέλτες», 2020 με τους Καλιφορνέζους) και σε 918 παιχνίδια κανονικής περιόδου οι μέσοι όροι του είναι 10π., 4,6 ριμπάουντ, 8,1 ασίστ και 1,6 κλεψίματα σε 30.4’. Έχει αγωνιστεί και σε 134 αναμετρήσεις πλέι οφ με μ.ό. 12,5π., 5,6 ριμπάουντ, 8,5 ασίστ και 1,7 κλεψίματα σε 34’.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ