22.2 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Καβαλίερς: Ο Γκάρλαντ ολοκλήρωσε την ανατροπή (vids)

Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς δεν το έβαλαν κάτω όταν βρέθηκαν να χάνουν με διαφορά 19π. κι έκαναν την ανατροπή απέναντι στους Μπόστον Σέλτικς, κερδίζοντάς τους με 91-89 στο «Rocket Mortgage FieldHouse».

Ο Ντάριους Γκάρλαντ τελείωσε με 22π., εκ των οποίων και τις δύο βολές που διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα. Ο Ιβάν Μόμπλεϊ είχε 19π. και εννέα ριμπάουντ, ο Ρίκι Ρούμπιο 16π., πέντε ριμπάουντ και εφτά ασίστ και ο Τζάρετ Άλεν 11π. και οκτώ ριμπάουντ. Ο Κόλιν Σέξτον παρέμεινε εκτός, όπως και οι Κέβιν Λοβ, Λάουρι Μαρκάνεν και οι Ενές Καντέρ, Τζέιλεν Μπράουν, Τζος Ρίτσαρντσον και Αλ Χόρφορντ από πλευράς «Κελτών».

https://www.youtube.com/watch?v=q8vxQoihggw

https://www.youtube.com/watch?v=H2P2Kbumy7o

Ο Ντένις Σρέντερ, που ηγήθηκε επιθετικά των φιλοξενουμένων με 28π., είχε την ευκαιρία να στείλει την αναμέτρηση στην παράταση, αλλά το σουτ που επιχείρησε στο φινάλε δεν βρήκε στόχο. Ο Τζέισον Τέιτουμ σκόραρε 21π. αλλά με 8/22 σουτ εντός παιδιάς, ο Γκραντ Ουίλιαμς είχε 11π. και πέντε ριμπάουντ και ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς έκανε double double με 12π. και δεκαέξι ριμπάουντ. Στους 2π. περιορίστηκε ο Μάρκους Σμαρτ, μαζί με τέσσερα ριμπάουντ, οκτώ ασίστ και πέντε κλεψίματα.

https://www.youtube.com/watch?v=s19tzjexX1A

https://www.youtube.com/watch?v=rbpf-3_LY-g



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ