13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Καβάλα : To Step Up του Καρακεχαγιά

Η Α2 Ανδρών επέστρεψε, και εκτός από την μάχη της ανόδου στην Basket League, ο μη υποβιβασμός ομάδων στην Β' Εθνική, θα δώσει την ευκαιρία σε αρκετές ομάδες να χρησιμοποιήσουν νεαρούς και εξελίξιμους αθλητές.

Ένας από από αυτούς είναι ο Γιάννης Καρακεχαγιάς, ο οποίος το καλοκαίρι πήρε την απόφαση να αφήσει την Αττική, και να δοκιμάσει την τις ικανότητες του σε ένα νέο περιβάλλον και όπως φαίνεται η απόφαση του ήταν η ορθή.

Παιδί των ακαδημιών του Πανιωνίου ο 22χρονος γκαρντ, με τα εξαιρετικά σωματικά προσόντα, αγωνίστηκε πριν δυο σεζόν ως δανεικός στην Β' Εθνική με τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου, ενώ πέρυσι πήρε οσμή από την Basket League, όντας μέλος του Πανιωνίου.

Μπορεί η Καβάλα να μην έχει πετύχει νίκη σε έξι παιχνίδια στην Α2, αλλά ο ίδιος έχει ξεχωρίσει με τις ικανότητες του. Απέναντι στο Παγκράτι, στο παιχνίδι που έγινε την Τρίτη (6/4) είχε 19 πόντους με 5/9 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 5 κλεψίματα, ενώ συνολικά στο πρωτάθλημα έχει 11,8 πόντους με 13/27 τρίποντα στο σύνολο, 3,3 ριμπάουντ και 2,3 ασίστ.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι το μέλλον του ανήκει, και αξίζουν πολλά μπράβο στον Νίκο Πενταζίδη και την Ένωση που δίνουν πολύ χρόνο συμμετοχής σε νέα παιδιά.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ