25.6 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Καβάλα : Για την φανέλα και την υστεροφημία της

Μόλις μια εβδομάδα πριν στην Καβάλα δεν υπήρχε ούτε φωνή ούτε ακρόαση, και κανείς δεν γνώριζε αν θα υπάρξει συνέχεια,

Όλα αυτά από τη στιγμή που η διοίκηση είχε ξενοικιάσει όλα τα καταλύματα στα οποία φιλοξενούταν οι αθλητές, και με 0-5 στο ξεκίνημα έδειχνε να μην έχει κανένα στόχο. Ωστόσο, και έχοντας μια διαδρομή στον χώρο, και έχοντας επιστρέψει στην Α2 Ανδρών, ο πρόεδρος Βαγγέλης Παππάς και η διοίκηση πήραν μια γενναία απόφαση να επωμιστούν τα έξοδα, ώστε να δώσουν ευκαιρίες στο υψηλό επίπεδο σε παίκτες από το εφηβικό και παιδικό τμήμα.

Όπως έχει γίνει γνωστό δύσκολα θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στην Ένωση οι τρεις πρώτοι σκόρερ της, με τους Νεκτάριο Μάρουστις (15,4 π., 40 % στο τρίποντο), Δημήτρη Χείλαρη (11,6 π., 4,2 ριμπ.) και Κώστα Αμπατζά (υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία - 10,6 π., 3,6 ασίστ) να μην μπορούν να δώσουν το παρών.

Προπονητής : Ο Νίκος Πενταζίδης έχει γράψει την δική του ιστορία στην Καβάλα, και το όνομα του αλλά και η παρουσία του εγγυώνται την εύρυθμη λειτουργεία του τμήματος. Από εκεί και πέρα και ο ίδιος, έχοντας εργαστεί στις ομάδες υποδομών του συλλόγου, είναι ο ιδανικός να αξιοποιήσει το νέο αίμα.

Έμψυχο δυναμικό : Αν αφαιρέσουμε τους τρεις που αναφέραμε ποιο πάνω, εντυπωσιακή πορεία είχε ο ταλαντούχος γκαρντ, Γιάννης Καρακεχαγιάς (10,4 π., 44,5 % στο τρίποντο, 3 ριμπ., 2,2 ασίστ) ο οποίος άρπαξε την ευκαιρία από τα μυαλά και επέστρεψε στην πόλη της Μακεδονίας ώστε να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις. Καλή παρουσία και του επίσης πρωτάρη στην κατηγορία, Φίλιππου Βακουφτσή (6,8 π., 3,4 ριμπ.) αλλά και του Βασίλη Πάτρα (5,6 π., 5 ριμπ.).

Πρόβλεψη : Η Καβάλα θα αγωνιστεί για την τιμή των όπλων, την απόλαυση των παιχνιδιών, και την ανάδειξη νέων παικτών.

Για να δείτε το στατιστικό της Καβάλας κάντε κλικ ΕΔΩ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ