23.7 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Κίνηση ουσίας με Λυκογιάννη στην Ερυθραία

Αν ένας παίκτης ήταν το «μήλον της Έριδος» την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, αυτός ήταν ο Χριστόφορος Λυκογιάννης, ο οποίος είχε πολλές προτάσεις στα χέρια του, αποτελώντας ίσως τον καλύτερο παίκτη που κυκλοφορούσε ελεύθερος στην θέση του.

Ωστόσο, ο Πανερυθραϊκός κινούμενος μεθοδικά βρίσκεται πολύ κοντά στο να τον κάνει δικό του, έχοντας αναγγείλει ότι αναζητούσε παίκτη να καλύψει το κενό του τραυματία, Παναγιώτη Στάθη. Το μόνο βέβαιο, αν και όλα φαίνονται στο παρκέ, ο Δημήτρης Χουχουλής έχει στα χέρια του ένα ρόστερ που μπορεί να κάνει πράξη την προσδοκία του ισχυρού του άνδρα, Δημήτρη Τσικόπουλου, και να βρεθεί σε πορεία πρωταθλητισμού.

Ο 35χρονος φόργουορντ ήταν εξαιρετικός στην προσπάθεια που έκανε την περσινή σεζόν στην Α2 το Μαρούσι, όντας ο δεύτερος σκόρερ του με 11,3 πόντους, 5,7 ριμπάουντ, 1,5 κλεψίματα, 1,2 ασίστ και 39,1% στο τρίποντο σε 32 αγώνες, και σίγουρα μπορεί να κάνει την διαφορά. Έχει επίσης αγωνιστεί σε Διαγόρα Δρυοπιδέων (Β' Εθνική), Περιστέρι (Β' Εθνική), Ιωνικό Νικαίας (Β' Εθνική), Φάρος Κερατσινίου (Γ' και Β' Εθνική), αλλά και στην Α2 με το Λαύριο, και όπως δείχνει και το βιογραφικό του, διαθέτει τεράστια εμπειρία από την κατηγορία.

photo credit : eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ