24.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κίνηση ματ με τον 79χρονο Ουέστ οι Κλίπερς (pic)

Ο Τζέρι Ουέστ στα 79 του χρόνια θεωρείται ένας από τους καλύτερους συμβούλους στο NBA, με την δουλεία του από το 2011 και ως σήμερα στους Ουόριορς να είναι εμφανής σε όλα τα επίπεδα.

Ο επονομαζόμενος και ως "The Logo" αποφάσισε να αλλάξει περιβάλλον, και έτσι θα αφήσει το πόστο του στους πρωταθλητές,ερχόμενος σε συμφωνία με τους Λος Άντζελες Κλίπερς, κάτι που έγινε πράξη πριν περίπου δυο εβδομάδες.

Ο Ουέστ αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Κλίπερς, ωστόσο η απόφαση του να αφήσει τους «Πολεμιστές» χαρακτηρίζεται από τον ίδιο ως μια από τις πλέον θλιμμένες βραδιές της ζωής του, λόγω του σεβασμού που είχε στον σύλλογο.

«Δεν νιώθω μεγάλος, νιώθω ανταγωνιστικός» δήλωσε για να συνεχίσει : «Κάποιες φορές πρέπει να είσαι ανταγωνιστικός. Μια ζωή ένιωθα την πρόκληση». Το συμβόλαιο του Ουέστ ολοκληρώθηκε μετά τους φετινούς τελικούς.

Ο ιδιοκτήτης των πρωταθλητών, Τζοε Λακόμπ ανέφερε για τον Ουέστ: «Ο Τζέρι ήταν μια εξαιρετική περίπτωση για τον σύλλογο μας. Είναι ένα από τα πλέον σεβαστά και επιτυχημένη στελέχη στην ιστορία της λίγκας και ενίσχυσε την φήμη του κατά την διάρκεια που εργάστηκε στους Ουόριορς. Θα θέλαμε να παραμείνει, αλλά σεβόμαστε την απόφαση του. Το αξίζει πραγματικά».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ