21.5 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Κίνηση – ματ επιθυμεί η Μανρέσα με Μπολμάρο

Η Μανρέρα πάει από το κακό στο χειρότερο και φαίνεται να είναι έτοιμη να μετουσιώσει το έντονο ενδιαφέρον της για τον νεαρό ανερχόμενο ταλέντο της Μπαρτσελόνα, Λεάντρο Μπολμάρο, με πρόταση δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ένα από τους παίκτες που έκανε φέτος το απότομο ξεπέταγμα και έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του με βάση το νεαρό της ηλικίας του είναι ο Λεάντρο Μπολμάρο. Ο 19χρονος άσος της Μπαρτσελόνα έχει δείξει τη φετινή σεζόν ότι είναι έτοιμος να εδραιωθεί στο υψηλό επίπεδο αλλά το τελευταίο διάστημα οι επιστροφές πρωτοκλασάτων παικτών των «μπλαουγκράνα» τον έχουν περιορίσει στον πάγκο.

Αυτή την δυσαρέσκειά του έρχεται να εκμεταλλευτεί η Μανρέσα σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα ώστε να τον εντάξει στο δυναμικό της με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν ώστε να τη βοηθήσει να σώσει τη χρονιά και να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία.

Η ομάδα του Μαρτίνεθ Σάντσεθ βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 3-9 και στο πρόσωπο του Μπολμάρο βλέπουν τον παίκτη που μπορεί να φέρει νέο... αέρα στη Μανρέσα.

Ο νεαρός γκαρντ τη φετινή σεζόν σε 7 συμμετοχές στη Liga Endesa μετράει 4.43 πόντους, 1,4 ασίστ και 1,1 ριμπάουντ ενώ στη Εuroleague σε 5 αγώνες έχει προλάβει να σημειώσει 1,8 πόντους κατά μέσο όρο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ