26.1 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

Κίνδυνος για Γκαλινάρι, Μέλι

Η μεταγραφική δραστηριότητα στο ΝΒΑ δεν επηρεάζει μόνο τις ομάδες του, αλλά σε κάποιο βαθμό και τις εθνικές ομάδες, που προσπαθούν να κάνουν τον σχεδιασμό τους ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Και η Ιταλία είναι μία από αυτές τις εθνικές που ενδέχεται να πληγεί σημαντικά, αν έχουν βάση οι πληροφορίες της Corriere della Sera.

Η ιταλική εφημερίδα γράφει πως υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να μην ταξιδέψουν στην Κίνα με τη σκουάντρα ατζούρα δύο πολύ βασικά στελέχη της. Ο Ντανίλο Γκαλινάρι και ο Νικολό Μέλι. 

Ο πρώτος πήγε πριν από λίγα 24ωρα στους Θάντερ ως μέρος της ανταλλαγής του Πολ Τζορτζ και όπως γράφει η εφημερίδα, σκέφτεται να επενδύσει σε αυτή τη χρονιά, που είναι η τελευταία του συμβολαίου του, για να δει αν έχει κι άλλο μέλλον στο ΝΒΑ ή όχι.

Ο Μέλι πήρε συμβόλαιο από τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς, οι οποίοι φέρεται να τον έχουν ρωτήσει ήδη αν είναι απαραίτητο να ταξιδέψει στην Κίνα με την Εθνική ομάδα, κάνοντας σαφές πως θα προτιμούσαν να μείνει μαζί τους στη Νέα Ορλεάνη για να προετοιμαστεί καλύτερα ενόψει της πρώτης του σεζόν στο ΝΒΑ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ