23.7 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Κίνα καλεί Ουέιντ

Ο Ντουέιν Ουέιντ κυκλοφορεί ελεύθερος και οι Σιντσιάνγκ Φλάινγκ Τάιγκερς πολύ θα ήθελαν να τον κάνουν «δικό» τους, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο 36άχρονος γκαρντ, ο οποίος ολοκλήρωσε τη σεζόν στους Μαϊάμι Χιτ, ψάχνει για τον επόμενο «σταθμό» στην καριέρα του. Έχοντας κατακτήσει τρεις τίτλους στο ΝΒΑ κι έχοντας υπάρξει all star από το 2005 έως το 2016 όλοι περίμεναν πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο «μαγικό κόσμο». Αν και δεν έχει μέχρι στιγμής αποκαλύψει τις προθέσεις του και μόνο η πρόταση που δέχθηκε από τις «τίγρεις» τον φέρνει μπροστά στο δίλημμα εάν πράγματι θα επιλέξει να παραμείνει στην πατρίδα του ή θα πάρει τη μεγάλη απόφαση, να μετακομίσει στην ασιατική χώρα.

Ο Αμερικανός, MVP στους τελικούς του ΝΒΑ το 2006 και «χρυσός» Ολυμπιονίκης με την Εθνική ΗΠΑ στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2008 στο Πεκίνο, υπέγραψε πρόσφατα διά βίου συμβόλαιο με κινεζική εταιρία αθλητικών ειδών. Ο Κινέζος δημοσιογράφος, Ζανγκ Ντούο, είναι εκείνος που αποκάλυψε το ενδιαφέρον, εξηγώντας στο ρεπορτάζ του πως οι Σιντσιάνγκ Φλάινγκ Τάιγκερς είναι διατεθειμένοι να του καλύψουν τις απαιτήσεις ώστε να τον κάνουν «δικό» τους. Απομένει πλέον να δούμε εάν θα πάρει τη μεγάλη απόφαση ο Ντουέιν Ουέιντ και θα αγωνιστεί, για πρώτη φορά στην καριέρα του, εκτός ΝΒΑ στο οποίο έχει φορέσει τη φανέλα -εκτός των Χιτ- των Σικάγο Μπουλς και των Κλίβελαντ Καβαλίερς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ