20.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Κίνα-Αυστραλία 76-74: Πρόκριση με… καρδιοχτύπια για την Κίνα! (pics)

Η Κίνα πέτυχε τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια κόντρα στην Αυστραλία για το Ολυμπιακό Τουρνουά μπάσκετ γυναικών  σε ένα ματς που αγχώθηκε, αλλά τελικά χαμογέλασε και χάρη στις δύο εύστοχες βολές της Λι σε νεκρό χρόνο προκρίθηκε στα προημιτελικά (76-74)! Με την Γουάνγκ σε φοβερή μέρα (20 πόντους 3 ριμπάουντ 5 ασίστ), η Κίνα κατάφερε εν τέλει να κάμψει την αντίσταση της αξιόμαχης Αυστραλίας στα τελευταία δευτερόλεπτα και να κάνει το 2/2, αφήνοντας την Αυστραλία να... περιμένει για την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση!

 

 

Η Κίνα πήρε τα ηνία στο πρώτο δεκάλεπτο και παρέμεινε σταθερά προηγούμενη στο σκορ, μέχρι τη λήξη του (27-19). Στη δεύτερη περίοδο ανατράπηκε το σκηνικό με την Αυστραλία να ξεκινά αντεπίθεση και να ισοφαρίζει στο ημίχρονο 38-38.

Το τρίτο δεκάλεπτο βρήκε την Κίνα να προηγείται με 55-47 παίρνοντας μια διαφορά 8 πόντων εν όψει της τέταρτης και τελευταίας περιόδου. Η Κίνα συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο τέταρτο δεκάλεπτο, καταφέρνοντας να διατηρήσει αρχικά τη διαφορά που είχε αποκτήσει. Ωστόσο η Αυστραλία δεν τα παράτησε, μείωσε τη διαφορά και εν τέλει ισοφάρισε! Όμως οι δύο εύστοχες βολές της Λι σε νεκρό χρόνο έδωσαν στην Κίνα τη δεύτερή της νίκη στη διοργάνωση, αλλά και την πρόκριση στην "8άδα" με έναν άκρως αγχωτικό τρόπο!

 

 

 

 <

/p>

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά της αναμέτρησης.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ