21.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Κέρδισε τον ΠΑΣ Γιάννινα η Νίκη Λευκάδας

Το νεοφώτιστο στην Α1 Γυναικών ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχθηκε η Νίκη Λευκάδας, στο πρώτο φιλικό εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι νησιώτισσες επιβλήθηκαν με 80-74, με τον προπονητή τους Νίκο Δουβίτσα να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση των παικτριών του. Όπως δήλωσε, στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Ήταν το πρώτο φιλικό για την ομάδα μας και η εμφάνισή μας για το χρόνο που έχουμε δουλέψει ήταν θετική. Βγάλαμε πολλά ελεύθερα σουτ, κερδίσαμε αρκετές μονομαχίες και δεν δεχθήκαμε εύκολους πόντους στο transition game του ΠΑΣ. Θέλουμε πολλή δουλειά για να καταφέρουμε να φθάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Τα συγχαρητήριά μου στην ομάδα του ΠΑΣ, προπονητές, παίκτριες και διοίκηση. Αξίζουν μόνο συγχαρητήρια και το έχω ξαναπεί ότι τέτοιες ομάδες κοσμούν το γυναικείο πρωτάθλημα της Ελλάδας».

Ο Γιώργος Σιαμέτης, από την πλευρά του ηπειρώτικου συγκροτήματος, επεσήμανε: «Όταν έχεις οκτώ νέα πρόσωπα σε μια ομάδα, δύο από τα κύρια χαρακτηριστικά που απαιτούνται είναι η επιμονή και η υπομονή. Επιμονή στη σκληρή δουλειά και τις λεπτομέρειες και υπομονή για την απόκτηση χημείας. Συνεχίζουμε διψασμένοι». Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά την Κυριακή (22/09, 13.00), στα Ιωάννινα.

Δεκάλεπτα: 21-16, 42-33, 58-54, 80-74.
Νίκη Λευκάδας (Δουβίτσας, Ζαβιτσάνος): Πανούση 11, Πολυμένη 11, Παπαμιχαήλ 9, Μπεσάρντ 17, Κερασοβίτη, Αντομάκο 17, Πέτροβα, Τσέσλεκ 15.
ΠΑΣ Γιάννινα (Σιαμέτης): Ντόκου, Μοντγκόμερι 17, Σαρηγιαννίδου 6, Ντάλα 13, Κατσαμούρη 2, Αρτεμισίου, Χρηστάκη, Τζήμου, Κανέλλου 2, Μόκνταντ 8, Τόμπκινς 26.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ