19.4 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Κέρδισε ένα εκατ. δολάρια κι ούτε καν έπαιξε ο Ντουράντ

Ο Κέβιντ Ντουράντ δεν στερείται χρημάτων. Παρ’ όλα αυτά πρόσθεσε στον τραπεζικό λογαριασμό του το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό του ενός εκατ. δολαρίων μόνο κι μόνο επειδή οι Μπρούκλιν Νετς εξασφάλισαν την παρουσία τους στα πλέι οφ του ΝΒΑ.

Ο 31χρονος φόργουορντ δεν έπαιξε ούτε δευτερόλεπτο φέτος εξαιτίας τους σοβαρού τραυματισμού του στα περσινά πλέι οφ, όταν ακόμα ήταν μέλος των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς. Πέραν των χρημάτων που προβλέπονται στο συμβόλαιό του υπήρχε και μπόνους για την πρόκριση των Νεοϋορκέζων στα πλέι οφ. Οι συμπαίκτες του εξασφάλισαν για δεύτερη διαδοχική χρονιά την παρουσία τους στην postseason κι έτσι ο «KD» θα προσθέσει -ξεκούραστα- έξτρα χρήματα στο πορτοφόλι του.

Ο Κέβιν Ντουράντ ήταν από τους παίκτες που βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, στην αρχή της πανδημίας στις ΗΠΑ, κι είχε δηλώσει πως ακόμα κι αν δεν ήταν τραυματίας δεν θα αγωνιζόταν στην επανεκκίνηση, στην Disney World του Ορλάντο, καθώς δεν θα ήθελε να ρισκάρει να νοσήσει ξανά. Οι Μπρούκλιν Νετς τον περιμένουν, τώρα, να επιστρέψει για τη σεζόν 2020-2021, έχοντας περάσει διάστημα μεγαλύτερο του ενός χρόνου από τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στον αχίλλειο τένοντα και τον ανάγκασε να μείνει για τόσο μεγάλο διάστημα εκτός παρκέ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ