23.3 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Κέρδισαν τις εντυπώσεις (vids)

Η Κροατία γνώρισε την ήττα στο Βαράζντιν από την Πολωνία, αλλά οι παίκτες της κέρδισαν τις εντυπώσεις και φιγουράρουν πρώτοι στο Top 5 από τους αγώνες της Παρασκευής (22/02) που διεξήχθησαν για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 για την Ευρωπαϊκή Ζώνη.

Η «Χρβάτσκα» αποκλείστηκε από τα τελικά της διοργάνωσης, που θα λάβουν χώρα στην Κίνα (31/08-15/09), μετά την εντός έδρας ήττα της από τους Πολωνούς. Ο Μίρο Μπιλάν, πάντως, έκλεψε την παράσταση για την εντυπωσιακή ασίστ του στον Πάβλε Μαρτσίκνοβιτς, η οποία βρέθηκε στην κορυφή του Top 5, μπροστά από τις εξίσου θεαματικές προσπάθειες των Ντάριο Μπριζουέλα (Ισπανία), Σέιν Χάμινκ (Ολλανδία), Πολ Μπιλίνγκα (Ιταλία) και Ματέους Πονίτκα (Πολωνία).

https://www.youtube.com/watch?v=6iopwWBbWVc

Στη Ζώνη Ασίας-Ωκεανίας κυριαρχούν οι Νεοζηλανδοί, ο Τομ Αμπερκόμπρι είναι στο νούμερο 1 και ο Φιν Ντιλέινι στο Νο 2, ενώ ξεχωρίζουν και οι Νταρ Τάκερ (Ιορδανία), Άτερ Μάτζοκ (Λίβανος) και Ζου Κάι (Κίνα).

https://www.youtube.com/watch?v=-EAqf8Wx1Zw

Δύο συμπαίκτες στο βίντεο με τις πέντε καλύτερες φάσεις των αγώνων της Παρασκευής (22/02) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 έχουμε και στην Αμερική, με τον Πορτορικανό Χόρχε Ντίαζ να απολαμβάνει την κορυφή και το νατουραλιζέ Τζον Χόλαντ να πλασάρεται τρίτος, πίσω από τον Αμερικανό Τζος Άνταμς και μπροστά από τους Χαβιέ Κάρτερ (Παναμάς) και Ματίας Καλφάνι (Ουρουγουάη).

https://www.youtube.com/watch?v=zDhxhZFMqCk

Στην Αφρικανική Ζώνη ο Τζόντι Τζέφερσον, που παίζει με τη φανέλα της Κεντροαφρικανικής Δημοκρατίας, αναδείχθηκε πρώτος στο θέαμα και τον ακολουθούν ο Μοχάμεντ Κονέ (Ακτή Ελεφαντοστού), ο Μοχάμαντ Φαγέ (Σενεγάλη), ο Κιθ Ομόρα (Νιγηρία) και ο Τσέικ Εμόντζι (Σενεγάλη).

https://www.youtube.com/watch?v=wTPrG-uE-hM



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ