20.7 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κέρδισαν και για τον Ουέιντ (vids)

Οι Μαϊάμι Χιτ απέσυραν τη φανέλα του Ντουέιν Ουέιντ και, παράλληλα, επιβλήθηκαν με 124-105 των Κλίβελαντ Καβαλίερς στην «American Airlines Arena».

Οι εκπρόσωποι του Οχάιο δεν θα μπορούσαν να χαλάσουν τη γιορτή στη Φλόριντα. Φρόντισε για αυτό και ο Κέντρικ Ναν, με 24π. και οκτώ ασίστ, ενώ 19π. είχε ο Ντάνκαν Ρόμπινσον, 17π. ο Κέλι Όλινικ και 16π. ο Γκόραν Ντράγκιτς. Ο Τσεντί Οσμάν ξεχώρισε για τους φιλοξενούμενους με 19π., εφτά ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ, ενώ 17π. και εννέα ασίστ είχε ο Κόλιν Σέξτον.

https://www.youtube.com/watch?v=NO9qSCoQ4Ew

https://www.youtube.com/watch?v=eW7kqb-XAJY

Ο 38άχρονος παλαίμαχος γκαρντ είδε το νούμερο 3 να αποσύρεται από τους Μαϊάμι Χιτ και, εμφανώς συγκινημένος, αναφέρθηκε στο λόγο του τόσο στον αδικοχαμένο Κόμπι Μπράιαντ όσο και στην οικογένειά του, τους πρώην προπονητές του Πατ Ράιλι και Έρικ Σποέλστρα και τους πρώην συμπαίκτες του Λεμπρόν Τζέιμς και Κρις Μπος. «Ο Κόμπι είχε πει ότι το πιο σημαντικό πράγμα είναι να προσπαθείς να εμπνεύσεις τους άλλους να γίνουν σπουδαίοι σε ό,τι κι αν κάνουν. Ελπίζω να σας ενέπνευσα. Σας ευχαριστώ που με κάνατε μέρος της ιστορίας σας. Να ξέρετε ότι είστε τεράστιο μέρος της δικής μου», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ντουέιν Ουέιντ.

https://www.youtube.com/watch?v=CNa73lueo40

https://www.youtube.com/watch?v=oJ4lEZPimNY



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ