18.3 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

«Κέλτες»… έτοιμοι για τα σπουδαία! (vids)

Οι Σέλτικς απέδειξαν πως μπορούν να μιλούν βάσιμα για τίτλο ξανά, με τη μεγαλύτερη ομάδα του ΝΒΑ να επανέρχεται δυναμικά στο σκηνικό και... παρά τα χίλια της προβλήματα, να στέλνει μήνυμα σε κάθε κατεύθυνση.

Χωρίς Ίρβινγκ και Χέϊγουορντ ως πρωταγωνιστές, Τάις και Λάρκιν ως σημαντική κομμάτια του rotation, κατάφεραν να βρεθούν μόλις... πέντε λεπτά από τους Τελικούς. Οι Μπόστον Σέλτικς είναι και πάλι εδώ, κοντεύοντας τη σεζόν που μας πέρασε να πετύχουν ένα από τα μεγαλύτερα θαύματα της σύγχρονης ιστορίας του ΝΒΑ, δεδομένων των συνθηκών, αλλά και μόνο που έφτασαν στο σημείο να φέρουν στα όρια τους, τους Κλίβελαντ Καβαλίερς του ΛεΜπρόν Τζέιμς, στους τελικούς Ανατολής, ήταν παράσημο.

Ο Μπραντ Στίβενς διατηρεί το ίδιο σύνολο, όπως και τη «συνταγή» για να φτάσει στην επιτυχία, περιμένοντας δυναμική επιστροφή από τους προαναφερθέντες απόντες (πλην Λάρκιν, που τον αντικατέστησε στην ουσία ο Ουοναμέικερ), για να συμπληρωθεί το «παζλ» της ομάδας που θα «φωνάζει» για τίτλο, με τελευταίο το 2008, αν και οι «τριφυλλοφόροι» παραμένουν οι πρώτοι στην ιστορία του ΝΒΑ με 17 δαχτυλίδια. Με τις επιστροφές αυτές προαναγγέλεται και... μπόλικο θέαμα, όπως το κατέγραψε και το ίδιο το ΝΒΑ, με τις κορυφαίες στιγμές των Σέλτικς στη σεζόν που μας πέρασε, όπως και τον Κάιρι Ίρβινγκ-Τζέιλεν Μπράουν, με τον πρώτο να δείχνει ικανός να τους οδηγήσει στη δόξα και το δεύτερο να αποτελεί το λαμπρό τους μέλλον.

Απολαύστε τους στα σχετικά βίντεο...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ