28.8 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Κέιν: «Με μια κλήση θα επέστρεφα στη Μακάμπι»

Ο Ντε Άντρε Κέιν παραμένει ελεύθερος στην αγορά και σε συνέντευξη που παραχώρησε εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στην πόρτα της εξόδου από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ ενώ ακόμη κρατά μια μικρή επιφύλαξη να επιστρέψει στους πρωταθλητές Ισραήλ.

Ο Αμερικανός γκαρντ τις τελευταίες δύο σεζόν αγωνίστηκε με τα χρώματα της Μακάμπι αλλά μετά την άφιξη του Γιάννη Σφαιρίπουλου μεσούσης της σεζόν άλλαξε η κατάσταση και περιορίστηκε στον πάγκο.

Μετά το διαζύγιο του με την πρώην ομάδα του ο Κέιν μίλησε σε ισραηλινό μέσο και αποκάλυψε τους λόγους αποχώρησής του: «Ξέρουν τι έγινε και εγώ ζήτησα αυτό που άξιζα. Πλήρωσαν τους πάντες και εγώ δεν είχα το συμβόλαιο που ήθελα. Ο Ταρίκ Μπλακ πήρε περισσότερα, ο Όμρι Κάσπι έλαβε ένα πολύ καλό συμβόλαιο. Εγώ έπαιξα τραυματίας και έμεινα ενώ η μητέρα μου ήταν ετοιμοθάνατη. Άξιζα περισσότερα και δεν μου τα έδωσαν» ενώ συνέχισε:

«Πέραν της πικρίας του όμως, ο Κέιν τόνισε πως «θέλω να επιστρέψω σπίτι, στη Μακάμπι. Αυτός είναι ο στόχος μου. Δεν μπορώ να πιέσω καταστάσεις. Αλλά όταν γίνει η κλήση προς εμένα, θα είμαι έτοιμος να επιστρέψω» ήταν τα λόγια του 30χρονου γκαρντ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ