17.8 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

«Κάτοικος» Χίου ο Σαρλάνης

 Τον νεαρό Γεώργιο Σαρλάνη πρόσθεσε ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Βροντάδου στο δυναμικό του. Ο 19χρονος γκαρντ συμφώνησε σε όλα με την ομάδα της Χίου και έτσι τη νέα αγωνιστική σεζόν θα πλαισιώσει το ρόστερ των νεοφώτιστων δίνοντας λύσεις στην περιφέρεια.

Ο Σαρλανης πέρσι αγωνίστηκε στο ΑΟΠΦ κατακτώντας την άνοδο με το σύνολο του Αλέξη Παπαδάτου, ενώ στο παρελθόν έχει υπάρξει μέρος του Κρόνου Αγίου Δημητρίου, του Ίκαρου Καλλιθέας και του Πανιώνιου.

Η ανακοίνωση:

«O Φιλοπρόοδος Όμιλος Βρονταδου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 19 χρόνο (γεν. 2001) με καταγωγή από τα Θυμιανα Σαρλανη Γεωργίο. Ο ύψους  1,95 guard με άνοιγμα χεριών 2,06 έχει αγωνιστεί στις εξής ομάδες: Κρόνος Αγίου Δημητρίου, Ίκαρος Καλλιθέας, Πανιώνιος ( παιδικό - αρχηγός στο εφηβικό). Το 2017-18 συμμετείχε σε αγώνα κυπέλλου Ελλάδας με την αντρική ομάδα του Πανιωνίου με το Λαύριο (+ φώτο), ενώ πέρσι αγωνίστηκε στην Γ εθνική με το Παλαιό Φάληρο κατακτώντας το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Β' εθνική κατηγορία. Σου ευχόμαστε Γιώργο το καλύτερα και πάνω από όλα υγεία ..». 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ