24.2 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Κάτι ήταν κι αυτό… (pics)

Η κατάκτηση της 3ης θέσης δεν άφησε τους Μονεγάσκους όσο αδιάφορους... φαντάζεται κάποιος. Και κίνητρο είχαν στο ματς και το πανηγύρισαν στο τέλος, αφού ήταν φανερό ότι ήδη η παρουσία τους εδώ αποτελούσε μια υπέρβαση.

"Για να είμαι ειλικρινής δεν είναι καθόλου εύκολο να βρίσκεσαι στον μικρό τελικό ενός φάιναλ φορ, εννοείται ότι ήρθαμε εδώ για να παίξουμε τελικό αλλά... οκ", ήταν τα πρώτα λόγια του προπονητή της Μονακό, Ζβέζνταν Μίτροβιτς. "Πάντα όμως υπάρχειο στην ομάδα μας κίνητρο να δείχνει όσα αξίζει στο γήπεδο και να εκπροσωπεί επάξια το Μονακό και το γαλλικό μπάσκετ. Τους είπα να βγούμε στο γήπεδο και σήμερα και να το κάνουμε κι έτσι έγινε".

Στα... ίδια λόγια και ο Μπράντον Ντέιβις. "Είναι δύσκολο ψυχολογικά παιχνίδι όταν έχεις χάσει τον ημιτελικό, αλλά πάντα θέλουμε να νικάμε. Ηταν μια ωραία εμπειρία και θέλαμε να την τελειώσουμε όμορφα".

Οσο για τον Ιταλό προπονητή Βάλτερ Ντε Ραφαέλ, έδωσε συγχαρητήρια στη Μονακό και είπε ότι "για εμάς ήταν μια εξαιρετική εμπειρία και μόνο το ότι βρεθήκαμε εδώ και πρέπει μόνο κέρδη να αποκομίσουμε από αυτή την εμπειρία. Αποδείχτηκε πολύ δύσκολο να ετοιμασρτούμε πνευματικά για αυτό το ματς, η Μονακό νίκησε απόλυτα δίκαια, αλλά κι εμείς κλείσαμε στη διοργάνωση μια πολύ πετυχημένη χρονιά".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ