17.3 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κάτζος : «Αν ξεκινήσουν οι προπονήσεις και οι αγώνες, από που θα πληρωθείτε Κύριοι ; » (pic)

Την δική του τοποθέτηση έκανε μέσω της προσωπικής του σελίδας ο πρόεδρος του Κοροίβου Αμαλιάδας, παρακολουθώντας την διαμαρτυρία των αθλητών και των προπονητών, οι οποίοι μάχονται για την επανεκκίνηση.

Ο ισχυρός άντρας της ομάδας της Ηλείας εξέφρασε τη άποψη πως : «Εάν η πολιτεία δεν επιχορηγήσει σοβαρά τα εθνικά πρωταθλήματα, καλύτερα να μην ξεκινήσουν», και αναφερόμενος σε παίκτες και προπονητές τους απεύθυνε το ερώτημα, για το πως θα πληρωθούν αν υπάρξει επανεκκίνηση.

Αναλυτικά έγραψε στην προσωπική του σελίδα :

«Παρακολουθώ και εγώ τις εξελίξεις γύρω από τον ερασιτεχνικό αθλητισμό όπως ευρέως χρησιμοποιείται. Βλέπω επαφές με την πολιτική ηγεσία του Υφυπουργείου Αθλητισμού, βλέπω συγκεντρώσεις, δηλώσεις από σχετικούς και άσχετους προκειμένου να ανοίξουν οι προπονήσεις κ.λπ..

Εύλογα Ερωτήματα:

1.Εάν αύριο αποφασίσουν οι αρμόδιοι και επιτρέψουν να ξεκινήσουν οι προπονήσεις και οι αγώνες, από που θα πληρωθείτε Κύριοι;

2.Τα Σωματεία τα ρώτησε κανείς εάν έχουν τα χρήματα για να υλοποιήσουν τα Εθνικά Πρωταθλήματα;

3.Από τις συναντήσεις που έγιναν είδατε κάποια τοποθέτηση για κατεπείγον κλιμακωτή επιχορήγηση των σωματείων των Εθνικών Κατηγοριών, λόγω μηδενισμού εσόδων από την γενικότερη κατάσταση της πανδημίας, από την πολιτική ηγεσία του Αθλητισμού ή τον ΠΣΑΚ ή θα αγωνίζονται δωρεάν οι αθλητές και οι προπονητές;

4.Νομίζετε ότι τα αθλητικά σωματεία στον ερασιτεχνικό αθλητισμό έχουν τα χρήματα στην τράπεζα και τα αποταμιεύουν ή περιμένετε κάποιους ηλιθίους να πληρώσουν τον λογαριασμό;

Παίδες, επειδή βλέπω ότι όλοι είσαστε πανέτοιμοι για την επανεκκίνηση, χωρίς να βλέπω κάποιο σοβαρό σχέδιο και ρεαλιστικό που να προφυλάσσει όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές από την καταστροφή, θα σας πω εγώ την ταπεινή μου άποψη αναμένοντας σοβαρές απαντήσεις στα παραπάνω.

Ο μόνος τρόπος να ξεκινήσει κάτι στον ερασιτεχνικό αθλητισμό είναι εάν η πολιτεία επιχορηγήσει σοβαρά αυτή την δράση των Εθνικών πρωταθλημάτων. Σε διαφορετική περίπτωση καλύτερα να μην ξεκινήσει τίποτα μέχρι το καλοκαίρι. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει η πολιτεία να ενισχύσει οικονομικά με τα 534 ευρώ που δίνει για όλες τις άλλες κατηγορίες τους αθλητές και προπονητές των Εθνικών κατηγοριών μέχρι τον Μάιo-Ιούνιο.

Χρειάζεται ένας σοβαρός σχεδιασμός για το πώς θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα από τον επόμενο Σεπτέμβριο από την νέα διοίκηση της Ομοσπονδίας, διότι τα πράγματα θα είναι πραγματικά πολύ δύσκολα.

Μια αφετηρία άμεσα, χωρίς τα παραπάνω, θα οδηγήσει στην διάλυση των μισών σωματείων των Εθνικών κατηγοριών, με αποτέλεσμα το μαρασμό των Εθνικών κατηγοριών και την βίαιη αλλαγή κατεύθυνσης στην ζωή και στα όνειρα νέων ανθρώπων.

Γι’ αυτό σας παρακαλώ όλους σοβαρευτείτε και λογικευτείτε!!!

Το πρόβλημα δεν είναι ούτε τα τεστ, ούτε το υγειονομικό πρωτόκολλο, ούτε οι προπονήσεις, είναι βαθιά η ύπαρξη της ίδιας της Καλαθοσφαίρισης…Και δυστυχώς χωρίς σωματεία δεν υπάρχει στη Ελλάδα και μην μνημονεύετε όλοι ελαφρά την καρδία εφήμερους ή περιστασιακούς ευεργέτες!!!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ