22.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κάτας: «Να περιορίσουμε τον Σβεντ» (vid)

O Όντεντ Κάτας ενόψει της αναμέτρησης με τη Χίμκι (21/1) για την 21η αγωνιστική της Εuroleague αναφέρθηκε στις πρώτες του στιγμές στην ομάδα, για τα σημεία που πρέπει να προσέξουν με τους Ρώσους αλλά και για την πιθανότητα μεταγραφικής ενίσχυσης.

Αρχικά ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η Χίμκι έρχεται από αλλαγή προπονητή. Ξέρουμε ότι έχει πολύ ποιοτικούς παίκτες. Θα πρέπει να περιορίσουμε τον Σβεντ και να μην τους δώσουμε εύκολους πόντους. Αυτό θα είναι το «κλειδί» της αναμέτρησης. Είναι επικίνδυνη ομάδα. Μπορεί να φαίνεται ότι παίζουν απλά αλλά είναι δύσκολο να τους περιορίσεις».

Για τη μέχρι τώρα δουλειά στο ΟΑΚΑ είπε: «Έχουμε συγκεντρωθεί στο να αλλάξουμε τον τρόπο που τρέχουμε και πως λειτουργούμε στην επίθεσή μας. Να βάλουμε περισσότερη σκέψη. Αλλά αυτή είναι η δεύτερη κανονική προπόνησή μας. Αλλά είναι νωρίς. Δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά ακόμα. Εγώ ακόμα μαθαίνω. Θέλω να δω τους παίκτες μου να εκτελούν καλύτερα αυτά που λέμε».

Σχετικά με την άμυνα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ: «Γενικά οι ομάδες που κερδίζουν αρχίζουν από την άμυνα. Είναι κάτι που δουλεύουμε πολύ. Αλλά είναι μια διαδικασία και θέλει χρόνο. Και αύριο έχουμε μεγάλες προκλήσεις στην άμυνά μας. Θα πρέπει να επικοινωνούμε καλύτερα, να είμαστε πιο επιθετικοί και να μείνουμε προσηλωμένοι στο πλάνο μας. Θα πάρει χρόνο να δούμε τη φιλοσοφία μου αλλά θέλω να δω βελτίωση».

Τέλος, αναφορικά με την πιθανότητα μεταγραφικής ενίσχυσης ανέφερε: «Πάντα υπάρχει αυτή η προοπτική. Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει πάντα να είναι όσο το δυνατόν πιο ισχυρός. Αν χρειαστεί θα το κάνουμε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ