21.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κάτας: «Να δείξουμε οτι πήραμε το μάθημα μας» (vid)

To Λαύριο κατόρθωσε να «πληγώσει» τον Παναθηναϊκό και να πάρει την νίκη στον δεύτερο τελικό της Basket League επικρατώντας με το τελικό 94-89, το οποίο διαμορφώθηκε στην παράταση. Ο προπονητής των «πράσινων», Όντεντ Κάτας, μίλησε για τα στοιχέια που οδήγησαν την ομάδα του στην ήττα, ενώ αναφέρθηκε και στην συνέχεια της σειράς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού στην συνέντευξη τύπου:

«Κακό αποτέλεσμα για εμάς κι αυτό γιατί ξεκινήσαμε πολύ άσχημα το παιχνίδι. Τις προηγούμενες μέρες είπαμε ότι πρέπει να σεβαστούμε το Λαύριο, παρότι κερδίσαμε εύκολα τον πρώτο αγώνα. Πρέπει να δείξουμε σεβασμό στο Λαύριο που γύρισε τη σειρά των ημιτελικών από το 2-0. 

Το είπαμε, αλλά δεν το τηρήσαμε, η ομάδα δεν ήταν έτοιμη πνευματικά. Δεχτήκαμε πολλούς και φθηνούς πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο. Είχαμε πει ότι δεν θα είναι εύκολο ματς. Τώρα είμαστε στο 1-1, όπως και στη σειρά των ημιτελικών με την ΑΕΚ. Πρέπει να δείξουμε ότι πήραμε το μάθημά μας και να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο ώστε να πάρουμε το πρωτάθλημα».

 Νωρίτερα στην κάμερα της ΕΡΤ είπε:

«Μπήκαμε με λανθασμένη νοοτροπία στην αναμέτρηση. Όσο και να μιλήσαμε για το σημερινό παιχνίδι, δεν κάναμε αυτά που έπρεπε. Στο αμυντικό κομμάτι είναι ντροπιαστικό να δέχεσαι 28 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο. Στην επίθεση παίξαμε πολύ στο ένας-ένας, στο στυλ δηλαδή του Λαυρίου και όχι το δικό μας. Η σειρά αυτή θα είναι μία μεγάλη μάχη, το Λαύριο έχει αποκτήσει αυτοπεποίθηση. Πρέπει να παίξουμε σε πολύ καλύτερο τέμπο για να τα καταφέρουμε».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ