22.7 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Κάτας: «Να αγωνιστούμε όπως με την Μακάμπι»

Ο Παναθηναϊκός θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ (21:00/19/3) για την 30η αγωνιστική της Εuroleague και ο Όντεντ Κάτας περιμένει να δει από τους παίκτες του το αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξαν στην αναμέτρηση με την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Αναλυτικά ο Ισραηλινός τεχνικός δήλωσε για τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα:

«Είναι μία πολύ καλή ομάδα αμυντικά. Οι περιφερειακοί της πιέζουν πολύ. Είναι σημαντικός ο τρόπος με τον οποίο θα επιτεθούμε. Πρέπει να προστατεύσουμε την μπάλα, να μοιράσουμε σωστά, να κυκλοφορήσουμε σωστά. Πρέπει επίσης να είμαστε έξυπνοι και να είμαστε συνεπείς στο αμυντικό κομμάτι, να πιέσουμε. Είχαμε ένα καλό ματς κόντρα στην Μακάμπι και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι.

Πάντα προσπαθούμε να είμαστε καλύτεροι από το προηγούμενο παιχνίδι μας. Κάθε ματς όμως είναι διαφορετικό. Υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση για κάθε αντίπαλο. Πρέπει να προσέξουμε τους γκαρντ τους και να παίξουμε καλή άμυνα απέναντι στους σκόρερ τους.

Παίζουμε με ψηλά σχήματα και μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το μέγεθός μας για να τους "ενοχλήσουμε" στην άμυνα. Σαν προπονητής μου αρέσει το up tempo παιχνίδι, αλλά τώρα πρέπει να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Το σημαντικό είναι να προστατεύουμε την μπάλα και να είμαστε έξυπνοι στην επίθεση».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ