21.9 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κάτας: “Μπορούσαμε καλύτερα…”

Ο Όντετ Κάτας στάθηκε στην απουσία του Τρεντ Λόκετ, ενώ εξέφρασε μια μικρή απογόητευση για την ήττα, γιατί, όπως είπε, η Χάποελ μπορεί να παίξει καλύτερα.

"Περιμέναμε αυτή την ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Ξέραμε ότι η ΑΕΚ θα ήταν επιθετική. Τελειώσαμε καλά το πρώτο ημίχρονο, αλλά στη τελευταία περίοδο βγήκαμε εκτός πλάνου. Παίξαμε και χωρίς έναν παίκτη- κλειδί, τον Τρεντ Λόκετ, οπότε προσπαθήσαμε να καλύψουμε το κενό με διαφορετικές άμυνες, αλλά δεν τα καταφέραμε. Η ΑΕΚ σούταρε με 53% στο τρίποντο στο πρώτο μέρος, έβαλε δύσκολα σουτ. Στο τελευταίο δεκάλεπτο έκανε το σερί και νίκησε, όπως είχαμε κάνει εμείς στον πρώτο γύρο στην Ιερουσαλήμ. Ακόμα είναι νωρίς στη σεζόν, έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Εδώ είναι δύσκολο μέρος για να παίξεις. Ξέρουμε ότι μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα, γι' αυτό είναι δύσκολη αυτή η ήττα για μας"

Ο Τασόν Τόμας από την πλευρά του δήλωσε:" Ήταν σκληρή ήττα. Είναι δύσκολο να παίξεις σε αυτή την έδρα. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας που ήρθαν εδώ για να μας βοηθήσουν και λυπάμαι που δεν τους κάναμε να χαρούν. 'Ηταν μια δύσκολη ήττα".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ