20.1 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Κάτας: «Είμαι πάντα αισιόδοξος» (vids)

Ο Όντεντ Κάτας και ο Λευτέρης Μποχωρίδης μίλησαν στην κάμερα της ΕΡΤ μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Περιστερίου με 74-68.

Ο Ισραηλινός τεχνικός δήλωσε αισιόδοξος παρά την κακή εικόνα της ομάδας του για τρία δεκάλεπτα. 

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του:

«Είχαμε δύο διαφορετικά ημίχρονα. Δεν ήμασταν έτοιμοι στο πρώτο, δεν ήμασταν επιθετικοί. Στο ημίχρονο θέσαμε σαν στόχο να επιτρέψουμε μέχρι 30 πόντους και δεχτήκαμε 23. Ρώτησα τους παίκτες μου γιατί ξεκινάνε έτσι τα παιχνίδια. Για εμάς είναι τα πάντα θέμα συμπεριφοράς πάνω στο παρκέ.

Μας λείπουν παίκτες, αλλά έχουμε αρκετή ποιότητα στο ρόστερ. Μπορούμε να μιλήσουμε για τις απουσίες τον Μπρέι και τον Νέντοβιτς. Αλλά τα πάντα αρχίζουν από την άμυνα. Από τη στιγμή που θα παίξουμε άμυνα με την ποιότητα που έχουνε μπορούμε να κερδίσουμε. Πρέπει να μιλήσουμε για μπάσκετ και όχι για όσους λείπουν. Όταν παίξαμε άμυνα κερδίσαμε το παιχνίδι. Πάντα είμαι αισιόδοξος. Δεν το δείχνει το πρόσωπό μου αλλά πάντα είμαι». 

Από την πλευρά του ο διεθνής γκαρντ πρόσθεσε:

«Δεν δείξαμε το πρόσωπο που θέλαμε στα πρώτα 30 λεπτά. Είχαμε έλλειψη ενέργειας. Δεν θα έπρεπε να συμβεί αυτό. Στη τελευταία περίοδο μπήκαμε με όπλο την άμυνα μας. Είμαστε χαρούμενοι για την εικόνα που δείξαμε στο τέλος και για τη νίκη που πήραμε.

Είναι το βασικό που πρέπει να διορθώσουμε, το πώς μπαίνουμε στα παιχνίδια. Πολλές φορές βάζουμε και εμπόδια στον εαυτό μας. Και σήμερα θα είχαμε πρόβλημα αν δεν κάναμε τόσο καλό τελευταίο δεκάλεπτο.

Είχαμε ξεκάθαρα θέμα δημιουργίας, δεν βάλαμε και κάποια σουτ. Στόχος μας είναι οι δύο τίτλοι, δεν έχει αλλάξει αυτό και ούτε πρόκειται να αλλάξει».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ