19 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κάτας: “Δεν γίνεται μαζί Παναθηναϊκός και Εθνική Ισραήλ”

Ο Όντεντ Κάτας είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, είναι όμως και προπονητής της Εθνικής Ισραήλ. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Sport5 όμως, δεν πρόκειται να παραμείνει διπλοθεσίτης για πολύ ακόμη, δίνοντας προτεραιότητα στους "πράσινους". Ο Κάτας αναφέρθηκε ακόμη στις πιθανότητες του "τριφυλλιού" να βρει μια θέση στα play offs της Ευρωλίγκας.

"Δεν μπορούμε να λέμε ότι θα μπορούμε στην οχτάδα. Είμαστε μια πολύ νεανική ομάδα στην Ευρωλίγκα, ενώ έχουμε κι ένα από τα δύο χαμηλότερα μπάτζετ στη διοργάνωση. Χρειάζεται να υπάρχει επίγνωση της κατάστασης. Αυτό που θέλω είναι στο επόμενο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας, με τη Ρεάλ Μαδρίτης, να παρουσιαστούμε καλύτερα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι μας, απέναντι στη Φενέρμπαχτσε".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο θέμα της Εθνική Ισραήλ: "Ήξεραν στον Παναθηναϊκό πως είμαι και προπονητής της Εθνικής Ομάδας και είναι πολύ σημαντικό για μένα να ολοκληρώσω τη θητεία μου στον πάγκο της. Είναι τιμή. Μίλησα με την ομοσπονδία και θέλει επίσης να παραμείνω και να ολοκληρώσω αυτήν την τετραετή θητεία. Το επόμενο παράθυρο είναι τον Νοέμβριο, οπότε δεν υπάρχουν άλλοι αγώνες μετά. Ελπίζω τα πράγματα να πάνε καλά για μένα στον Παναθηναϊκό, ώστε να είμαι εδώ και να χτίσω την ομάδα για το μέλλον. Αν αυτό γίνει, τότε ρεαλιστικά πια, δεν μπορώ να βρίσκομαι και στην Εθνική Ισραήλ και στην Ευρωλίγκα. Θα έχω την τιμή να ολοκληρώσω αυτή την τετραετία και στη συνέχεια κάποιος άλλος προπονητής θα με αντικαταστήσει. Ίσως να κάνει και καλύτερη δουλειά από μένα (γελώντας). Το σίγουρο είναι πως δεν μπορούν να γίνουν και τα δύο ταυτόχρονα όπως έχουν τα πράγματα αυτή τη στιγμή. Θα είμαι ο πιο ένθερμος υποστηρικτής της Εθνικής Ομάδας και πάντα θα νιώθω κομμάτι της. Θα είναι αδύνατον όμως αν παραμείνω στον Παναθηναϊκό με την κόντρα FIBA - Ευρωλίγκας να παραμείνω στην Εθνική Ομάδα".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ