21.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Κάτας: Αυτούς τους δύο θέλει στον Παναθηναϊκό (pics+vids)

Παρόλο που η χρονιά δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί για τον Παναθηναϊκό και παρότι κανείς δεν μπορεί αυτή τη στιγμή μετά βεβαιότητας να πει ότι ο Όντετ Κάτας θα συνεχίσει να βρίσκεται στο «τιμόνι» της ομάδας και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ο Ισραηλινός τεχνικός, κατονόμασε δύο μεταγραφικούς του στόχους, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε μέσω της πατρίδας του. 

Ο λόγος για τον Γίοβελ Ζούσμαν  (1998, 2.01μ.) της Μακάμπι Τελ Αβίβ και τον  Τζος Νέμπο (1997, 2.06μ.) της Χάποελ Εϊλάτ. Ο μεν αγωνίζεται ως φόργουορντ και θεωρείται από τα επόμενα μεγάλα prospect του Ισραηλινού μπάσκετ, ενώ ο δε είναι σέντερ και πραγματοποίησε φέτος αρκετά υποσχόμενες εμφανίσεις. 

Για να είμαστε πιο ακριβείς, ο Ζούσμαν μετράει 6.4 πόντους, 3.1 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ μέχρι στιγμής στη Winner League και 2.6 πόντοι, 1.5 ριμπάουντ ανά 13'34" σε 11 αγώνες της Euroleague, αφού δεν είχε πολύ μεγάλο ρόλο στο ρόστερ του Γιάννη Σφαριρόπουλου. Από την άλλη, ο Νέμπο γράφει 13.5 πόντους και 9.9 ριμπάουντ στο εγχώριο πρωτάθλημα. 

«Ο Ζούσμαν είναι ένας παίκτης που βρίσκεται πάντα στη λίστα μας. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τον ακολουθούμε. Επέστρεψε από τραυματισμό και είμαι πολύ χαρούμενος που τον βλέπω υγιή και σε καλή κατάσταση. Είναι σίγουρα μια επιλογή για εμάς. Πρέπει να ελέγξουμε τις πιθανότητες που υπάρχουν να υλοποιηθεί αυτή η κίνηση» ανέφερε ενδεικτικά ο Κάτας στο «Sport5». 

Για την περίπτωση του Νέμπο: «Είναι σίγουρα στη λίστα μας. Όχι μόνο στη δική μας, αλλά και άλλων ομάδων της Ευρωλίγκας. Και όχι μόνο αυτός, υπάρχουν και άλλα ενδιαφέροντα ονόματα στο Ισραηλινό πρωτάθλημα, όπως ο Κίναν Έβανς, που μπορεί να ενδιαφέρει άλλες ομάδες. Κάνουν πολύ καλή δουλειά υπογράφοντας ξένους παίκτες στο Ισραήλ. Όλα τα credits πρέπει να δοθούν στους Ισραηλινούς προπονητές και σκάουτερς που συνεργάζονται μαζί τους, καθώς και στους μάνατζερ που θέλουν πραγματικά να στείλουν νέους παίκτες στο Ισραηλινό Πρωτάθλημα».

Για τη φήμες περί πιθανής επιστροφής του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό: «Δεν έχω ακούσει το παραμικρό, υπάρχουν πάντως ονόματα που θα πήγαινα ο ίδιος στο αεροδρόμιο για να τα παραλάβω».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ