24.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κάτας : «Έτοιμος για την πρόκληση του Παναθηναϊκού»

Για την Ελλάδα ταξιδεύει τις προσεχές ώρες ο Όντετ Κάτας ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Χάποελ Ιερουσαλήμ στο παιχνίδι με την Τουρκ Τέλεκομ στο Basketball Champions League.

Ο Ισραηλινός επιστρέφει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, όντας έτοιμος να αναλάβει την πρόκληση, ενώ ανέφερε πως θα προπονήσει τους «πράσινους» στο παιχνίδι της Παρασκευής (15/1) με την Φενέρμπαχτσε :

«Νιώθω έτοιμος για την πρόκληση. Νομίζω πως το παρελθόν μου στο κλαμπ με βοήθησε για να πάρω αυτή την ευκαιρία. Ήταν μία δύσκολη απόφαση, αλλά ίσως δεν θα είχε κάποια αντίστοιχη ευκαιρία στο μέλλον. Είναι μία μεγάλη πρόκληση», για να προσθέσει:

«Θα προπονήσω την ομάδα στο ματς με την Φενέρμπαχτσε. Δεν είχα τον χρόνο να προετοιμάσω την ομάδα, επειδή είχα υποχρεώσεις με την Χάποελ, αλλά τώρα θα έχω χρόνο να μάθω όλα όσα χρειάζομαι».

Αναφορικά με το πρόβλημα που υπάρχει σχετικά με τα «παράθυρα» και τους αγώνες που συμπίπτουν με αυτούς της Euroleague, ανέφερε: «Δεν είχαμε χρόνο να σκεφτούμε αυτή την κατάσταση και να βρούμε μία λύση. Θα είμαι με την Εθνική Ισραήλ και θα βρω μία λύση».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ