26.5 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Κάτας: “Άλλη ομάδα η ΑΕΚ τώρα”

Το ότι η Χάποελ νίκησε στον αγώνα του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ δεν παρασύρει τον Όντετ Κάτας. Μιλώντας στους Ισραηλινούς δημοσιογράφους πριν από τον αγώνα της Τρίτης, ο προπονητής της Χάποελ τόνισε πως περιμένει να δει μια διαφορετική ΑΕΚ σε σχέση με τον αγώνα του περασμένου Οκτωβρίου.

"Πρέπει να παίξουμε καλό μπάσκετ και στα 40 λεπτά. Στην Ελλάδα καταφέραμε να νικήσουμε παρόλο που είχαμε κάνει ένα απαίσιο πρώτο ημίχρονο. Η ΑΕΚ έχει ρολάρει καλύτερα σε σχέση με τότε, είναι μια άλλη ομάδα. Πιστεύω ότι κι εμείς θα μπορέσουμε να παίξουμε καλύτερα".

Ο Κάτας ποντάρει πολλά στην παρουσία των φίλων της Χάποελ στις κερκίδες και δεν τον κρύβει: "Υπάρχει μεγάλη προσμονή για τον αγώνα. Έχω ακούσει πολλούς οπαδούς μας να λένε πόσο ανυπομονούν γι' αυτό το παιχνίδι. Είναι πάντα ωραίο να παίζεις παίρνοντας ενέργεια από το κοινό. Η σημασία των οπαδών είναι πάντα μεγάλη. Όσα κάνουμε και όλες οι φιλοδοξίες και τα όνειρά μας έχουν σχέση με τους οπαδούς μας. Η ενέργειά τους μας δίνει το μεγαλύτερο κίνητρο. Έχω ένα προαίσθημα ότι θα είναι πολύ ωραία αύριο στο γήπεδό μας".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ