22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κάταγμα στον αντίχειρα ο Τσαλμπούρης

Κάταγμα στον αριστερό αντίχειρα υπέστη τελικά ο Γιώργος Τσαλμπούρης, ο οποίος δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό για πόσο διάστημα θα πρέπει να απουσιάσει από την ενεργό δράση.

Ακόμα, ο Κωνσταντίνος Ιατρίδης θα απουσιάσει από τις επόμενες προπονήσεις του ΠΑΟΚ, αφού ταλαιπωρείται από ένα μικρό διάστρεμμα. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ο Γιώργος Τσαλμπούρης ήταν ο άτυχος της ημέρας, καθώς ο τραυματισμός του στον αντίχειρα του αριστερού του χεριού, θα τον αφήσει για αρκετές ημέρες εκτός ομάδας. Ο διεθνής σέντερ υποβλήθηκε σε εξετάσεις και όπως διαπιστώθηκε υπέστη κάταγμα ονυχοφόρου φάλαγγας στον αριστερό αντίχειρα, στον οποίο τοποθετήθηκε ειδικός νάρθηκας.

Η κατάσταση του Γιώργου Τσαλμπούρη θα επανεκτιμηθεί σε μία εβδομάδα από τον γιατρό του ΠΑΟΚ χειρούργο ορθοπεδικό Δρ. Ιωσήφ Γαβριηλίδη.

Στο ιατρικό δελτίο της ημέρας, ο Κωνσταντίνος Ιατρίδης που υπέστη διάστρεμμα πρώτου βαθμού θα μείνει εκτός προπόνησης για 2-3 ημέρες, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν Δημήτρης Κακλαμανάκης και Άλαν Χέρντον. Σήμερα το πρωί οι παίκτες του ΠΑΟΚ πέρασαν από το καθιερωμένο τεστ COVID-19».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ