16.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Κάσπι: «Δεν επιτρέπεται να τρέξω μέχρι τις 24 Ιουλίου»

Ο Όμρι Κάσπι επέστρεψε στην Ευρώπη το προηγούμενο καλοκαίρι με τις μεγαλύτερες προσδοκίες αλλά ένας σοβαρός τραυματισμός τον άφησε εκτός στη μεγαλύτερη διάρκεια της σεζόν όμως φαίνεται αποφασισμένος να επιστρέψει ακόμη πιο δυνατός.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έκανε κίνηση... ματ την περασμένη μεταγραφική περίοδο αποκτώντας τον Όμρι Κάσπι αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμενε ακριβώς με τον Ισραηλινό παίκτη να τραυματίζεται τον προηγούμενο Δεκέμβριο στο αριστερό γόνατο με αποτέλεσμα να τον οδηγήσει στην πόρτα του χειρουργείου.

Πλέον φαίνεται να μετράει αντίστροφα για την επάνοδό του στα παρκέ ο Όμρι Κάσπι όπως αποκάλυψε σε μέσο της πατρίδας του αλλά τόνισε ότι μέχρι τις 24 Ιουλίου δεν μπορεί να προπονηθεί: «Η αλήθεια είναι ότι χρειάστηκε να πάω στη Νέα Υόρκη και να χειρουργηθώ από έναν ειδικό γιατρό που ειδικευόταν στην δική μου πάθηση.

Υποβλήθηκα σε μία περίπλοκη επέμβαση σε έναν σύνδεσμο, τόσο λόγω του χρόνου αποθεραπείας που χρειάζεται, όσο και λόγω του τρόπου ίασης. Ο γιατρός όμως έχει 95% επιτυχία στις εγχειρίσεις του, οπότε ελπίζω να είμαι από τις πετυχημένες περιπτώσεις του» ενώ συνέχισε:

«Στις 24 Ιουλίου θα κλείσω 6 μήνες από τότε που χειρουργήθηκα και θα μπορώ να προπονηθώ. Μέχρι τότε δεν επιτρέπεται ούτε να τρέξω ούτε να κάνω άλματα. Αυτό είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχω μείνει χωρίς μπάσκετ. Τόσο καιρό δουλεύω μόνο στο γυμναστήριο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ