23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κάρολ: «Οι σημαντικοί τίτλοι κρίνονται στο τέλος της σεζόν»

Η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζεται για τον πρώτο τίτλο της σεζόν και το ισπανικό Super Cup και ο Τζέισι Κάρολ μιλώντας στο επίσημο σάιτ των μερένχες υποστήριξε ότι η κατάκτησή του θα ήταν η καλύτερη εκκίνηση όμως οι σπουδαίοι τίτλοι θα κριθούν στο τέλος της σεζόν.

Το διήμερο 12-13 Σεπτεμβρίου η καρδιά του ισπανικού μπάσκετ θα χτυπάει στην Τενερίφη όπου θα διεξαχθεί το Super Cup με τη Ρεάλ να αντιμετωπίζει την οικοδέσποινα και τον Αμερικανό γκαρντ να αναφέρει: «Είναι λίγο δύσκολο να γνωρίζουμε πόσο προετοιμασμένοι είμαστε αλλά ξέρω ότι έχουμε δουλέψει σκληρά και η ομάδα είναι ενθουσιασμένη για τις προκλήσεις της νέας σεζόν. Έχουμε προετοιμαστεί με τον καλύτερο τρόπο για την συγκεκριμένη διοργάνωση» ενώ στη συνέχεια στάθηκε στον βασικό κορμό των «μερένχες»:

«Πολλοί παίκτες της ομάδας ανανέωσαν το συμβόλαιό τους και είμαστε μαζί αρκετά χρόνια και αυτό πιστεύω θα μας δώσει ώθηση για να κατακτήσουμε τον πρώτο τίτλο» ενώ στο τέλος υπογράμμισε ότι οι... μεγάλοι τίτλοι θα κριθούν στο τέλος της σεζόν:

«Θα ήταν υπέροχο να ξεκινήσουμε τη σεζόν με έναν τίτλο αλλά όλα θα κρίνονται στο τέλος της σεζόν με τους σημαντικότερες κούπες» ήταν τα λόγια του Τζέισι Κάρολ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ