15.8 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Κάρολ: Η απόσυρση, τα φιλάκια και ο Ολυμπιακός

Η σύζυγός του ήταν αυτή που ουσιαστικά είχε κάνει την ανακοίνωση. Ο Τζέισι Κάρολ, ένας από τους καλύτερους σουτέρ που έχουμε δει στα μέρη μας, ετοιμάζεται να γράψει τίτλους τέλους στην καριέρα του. Ήταν η δική του σειρά να το πει, μιλώντας στον Τζο Αρλάουκας και το podcast που κάνει για την Ευρωλίγκα. Ο Κάρολ μίλησε ακόμη για τους τίτλους, τη Ρεάλ και τον Ολυμπιακό του 2013.

«Είναι η ώρα να είμαι πατέρας», τόνισε και συνέχισε: «Έκατσα με τη γυναίκα μου (Μπέιλι) και τα παιδιά για να δούμε ποιο θα είναι το επόμενο βήμα. Να επιστρέψουμε στις ΗΠΑ, να σταματήσω… Θα πάρουμε την απόφαση εγώ και η σύζυγός μου, αλλά πάντα έχοντας στο μυαλό μου το καλύτερο για τα παιδιά».

Η συνέχεια των όσων είπε φωτογράφισε ακόμη πιο καθαρά την πρόθεσή του να εγκαταλείψει τα παρκέ: «Είμαστε ήδη πολύ φορτισμένοι συναισθηματικά για την ημέρα που θα επιστρέψουμε και θα βρεθούμε με τους φίλους μας. Αγαπώ το μπάσκετ, ξέρω πως θα είναι δύσκολα, αλλά από την άλλη δεν με βλέπω και στο ρόλο του προπονητή».

Η συνέχεια είχε Ρεάλ Μαδρίτης: «Βρισκόμουν στην ομάδα 2-3 χρόνια και νιώθαμε λες και ήταν σπίτι μας. Είμαι τυχερός που έχω συνέχεια δίπλα μου την οικογένειά μου. Υπάρχουν παίκτες που τους λείπουν οι φίλοι, η οικογένεια, που θυσιάζουν πολλά για το όνειρό τους, πρέπει να μάθουν άλλες γλώσσες. Είμαι πολύ ευγνώμων που η γυναίκα μου ήταν πάντα μαζί μου».

Η κουβέντα ήταν λογικό να πάει και στον τελικό του 2013 στο Λονδίνο απέναντι στον Ολυμπιακό: «Ήμασταν πολύ νέοι τότε και εγώ και ο Κάρλος Σουάρεθ στέλναμε φιλάκια μετά τα σουτ που βάζαμε. Νιώθαμε καλά, γιατί είχαμε ένα σημαντικό προβάδισμα, παίζαμε καλά… Ο Ολυμπιακός όμως είχε βρεθεί και πάλι σε αυτή την κατάσταση, είχε την εμπειρία και τα άλλαξε όλα. Περιμέναμε πως θα παίρναμε τη νίκη, αλλά δεν έγινε έτσι».

Λάθη που δεν επανέλαβαν την επόμενη σεζόν: «Ήταν το Final Four στη Μαδρίτη και το συζητούσαμε συνέχεια. Λέγαμε πως είναι  η πόλη μας και θέλουμε το τρόπαιο. Είχαμε μάθη από τα λάθη μας πια. Είχαμε την εμπειρία, την έδρα, είχαμε δώσει μεγάλα ματς. Και τα καταφέραμε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ