21.4 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Κάρι: “Ό,τι πιο ηλίθιο έχω ακούσει ποτέ μου”

Λίγες ώρες μετά τη γέννηση του πιο πρόσφατου μέλους της οικογένειας Κάρι, Κάνον Τζακ, ο ηγέτης των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, ήρθε να προσθέσει ένα νέο μέλος και στην μπασκετική του οικογένεια. Ο λόγος φυσικά για τον Ντεμάρκους Κάζινς, που ήρθε να ταράξει τα νερά στον κόσμο του ΝΒΑ με τη μεταγραφή του στους πρωταθλητές. Και λίγες μέρες μετά, μία δεύτερη είδηση τάραξε τα δεδομένα τη κορυφαίας λίγκας του κόσμου, και δεν είναι άλλη από τη μεταγραφή του ΛεΜπρον στου Λέικερς.

Ο Στεφ Κάρι φυσικά δε θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστες τις εξελίξεις στον κόσμο του ΝΒΑ.

O Αμερικανός σούπερσταρ αναφέρθηκε αρχικά στη μεταγραφή του Ντεμάρκους Κάζινς, σχολιάζοντας: "Βασικά το έμαθα πέντε ώρες αφού η γυναίκα μου είχε γεννήσει. Ήμουν στο νοσοκομείο και δεν είχα το τηλέφωνό μου. Ήταν και ο πατέρας μου εκει και ο Μπομπ Μάιερς τηλεφώνησε για να με συγχαρεί. Και ύστερα μου είπε «Κατά πάσα πιθανότητα έχω την ευκαιρία να υπογράψω με τον Ντεμάρκους», και οι δυο μας κοιταχτήκαμε. Δεν πιστεύαμε τι μας είχε μόλις πει. Στη συνέχεια με ρώτησε αν θα ήθελα να παίξω μαζί του και εγώ του είπα «Προφανως! Θα ήταν απίστευτο»". 

Και κάπως έτσι ο Στεφ Κάρι απέκτησε κι άλλο νέο μέλος, αυτή τη φορά στην μπασκετική του οικογένεια.

Ο Στεφ Κάρι ωστόσο δεν άφησε ασχολίαστη την κουβέντα που γίνεται γύρω από την εξαιρετική ενίσχυση των Ουόριορς, σχολιάζοντας με σαρκαστικό τρόπο: "Όλοι λένε λοιπόν ότι κυριαρχούμε στο ΝΒΑ. Τη λατρεύω αυτή τη φράση. Είναι ό, τι πιο ηλίθιο έχω ακούσει ποτέ μου. Πάντα προσπαθούμε να βρούμε τρόπο να γίνουμε καλύτεροι. Αν ήμασταν απλώς ικανοποιημένοι με το να κερδίζουμε τα πρωταθλήματα και να μένουμε σταθεροί, θα ήμασταν άδικοι με τους εαυτούς μας.

Ενώ για τη μεταγραφή του "βασιλιά" ΛεΜπρον, ο Κάρι δήλωσε: "Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα είναι σαν ομάδα, γιατί προφανώς είναι μία ολοκαίνουρια ομάδα και δεν έχουν "ταυτότητα". Αλλά στην τελική, θα οργανωθούν με τον ΛεΜπρον να κρατάει τα ηνία. Στην τελική, είναι σε μία πολύ καλή αγορά, σε μία σπουδαία πόλη, δίπλα σε έναν εξαιρετικό οργανισμό και έχει ιστορία στο να κερδίζει".

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ