22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κάρι: Προτίμησε το Παρίσι από το Τόκιο (vids)

Ο Στεφ Κάρι δεν θα αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, αλλά ελπίζει να βρεθεί στο Παρίσι για το κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη το 2024.

Ο 33χρονος γκαρντ των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς δεν έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής σε Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς το 2012 στο Λονδίνο δεν επιλέχθηκε, το 2016 στο Ρίο Ντε Τζανέιρο είχε πρόβλημα τραυματισμού και φέτος, στην ιαπωνική πρωτεύουσα, προτίμησε να ξεκουραστεί ύστερα από μια δύσκολη -και περίεργη λόγω κορονοϊού- σεζόν στο ΝΒΑ.

https://www.youtube.com/watch?v=mlgDgi314aA

«Ο Στεφ ξέρει τους λόγους για τους οποίους δεν είναι εδώ, όπως κι εγώ. Δεν χρειάζεται να τον πιέσω να έρθει στην εθνική ομάδα. Τον ρώτησα εάν θα παίξει και μου είπε όχι. Τέλος συζήτησης», αρκέστηκε να δηλώσει για το συμπαίκτη του ο Ντρέιμοντ Γκριν, με τον κόουτς των «πολεμιστών» Στιβ Κερ να προσθέτει: «Ήταν μια κουραστική σεζόν για όλους, για όλες τις ομάδες, για όλους τους παίκτες».

https://www.youtube.com/watch?v=WmGPO10hhlw

Ο ίδιος ο Κάρι εξήγησε: «Ήταν δύσκολη απόφαση. Είναι δελεαστική η προοπτική των Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για εμένα. Δεν λυπάμαι, είμαι ικανοποιημένος με την απόφασή μου. Ξεκουράζομαι και απολαμβάνω την οικογένειά μου».

https://www.youtube.com/watch?v=w9VB-J3v3eQ

Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ στόχος του πλέον είναι να βρεθεί στη Γαλλία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 κι εκεί να διεκδικήσει το πολυπόθητο μετάλλιο. Με την Εθνική ΗΠΑ έχει να επιδείξει δύο χρυσά σε Παγκόσμια Κύπελλα, το 2010 στην Τουρκία και το 2014 στην Ισπανία, κι αυτό ευχήθηκε και στους Αμερικανούς διεθνείς: «Τους σέβομαι, όλους όσοι έχουν πάει στο Λας Βέγκας για την προετοιμασία. Τους εύχομαι καλή επιτυχία και να κατακτήσουν το χρυσό μετάλλιο στο Τόκιο».

https://www.youtube.com/watch?v=Hk2vk-UNAl8



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ