17.5 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Κάρι: Ζήτησε συμβουλές για το πώς θα… γεράσει στα παρκέ (vids)

Δεν τον έχουν πάρει τα χρόνια, αλλά ο Στεφ Κάρι προβληματίζεται ήδη για το μέλλον του στο ΝΒΑ και πώς θα καταφέρει να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση.

Στα 33 του ο σούπερ σταρ των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς ήρθε σε επικοινωνία με τον Τομ Μπρέιντι, που έχει γράψει ιστορία στο αμερικανικό ποδόσφαιρο με την κατάκτηση εφτά Σούπερ Μπολ, προκειμένου να του δώσει τα «φώτα» του για… αθλητική μακροζωία. Ο θρύλος του NFL είναι 44 ετών κι έχει συμβόλαιο με τους Τάμπα Μπέι Μπακανίερς για ακόμα έναν χρόνο, παίζοντας σε υψηλό επίπεδο.

Ο Στεφ Κάρι προετοιμάζεται για τη 13η σεζόν του στο ΝΒΑ, έχοντας ήδη κατακτήσει τρεις φορές τον τίτλο. Το συμβόλαιό του με τους «πολεμιστές» λήγει το 2026. «Πραγματικά, μίλησα με τον Τομ Μπρέιντι προσωπικά για το συγκεκριμένο θέμα. Βρίσκεται στο σημείο που μπορεί να κοιτάξει πίσω του και να μιλήσει με εξουσία και εμπειρία», αποκάλυψε ο γκαρντ των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς.

Όπως πρόσθεσε, ο 44χρονος Τομ Μπρέιντι του έδωσε την εξής συμβουλή: «Σκεφτόταν ως εξής, ακόμα και στα πρώτα χρόνια του ως 30άρης, στα μέσα και στα τέλη, πάντα έλεγε πως έχει δύο ακόμα καλά χρόνια πρωταθλητισμού. "Μείνε. Κάνε ό,τι μπορείς για να διατηρήσεις τον εαυτό σου και μείνε σωματικά και πνευματικά δυνατός". Μετά κοιτάζεις μπροστά και το επαναλαμβάνεις σε δύο χρόνια. Το ξαναλές διαρκώς».

https://www.youtube.com/watch?v=WmGPO10hhlw

https://www.youtube.com/watch?v=P5_xgip67ac

https://www.youtube.com/watch?v=2hIrbnVx4k4



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ