20.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Κάρι : «Γροθιά για μένα ο τραυματισμός του Τόμπσον. Δάκρυσα»

Ακόμη μια σεζόν θα πρέπει να περιμένουν οι φίλοι των Ουόριορς αλλά και συνολικά όσοι αγαπούν το μπάσκετ, να δούνε μαζί τους «Splash Brothers», ο οποίο βρίσκονται μαζί στο Σαν Φρανσίσκο από το 2011, έχοντας κερδίσει μαζί τρία πρωταθλήματα σε πέντε τελικούς.

Ωστόσο μετά την περσινή καταστροφική σεζόν, η είδηση του νέου σοβαρού τραυματισμού του Κλέι Τόμπσον στον αχίλλειο, ήρθε να βαρύνει το κλίμα, κάτι που παραδέχεται με δηλώσεις του ο  Στεφ Κάρι στο «The Undefeated». Ο σούπερ σταρ των Ουόριορς έμαθε την δυσάρεστη είδηση από τον προπονητή του Στιβ Κερ και τον τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας Μπομπ Μάιερς, με την πρώτη του αντίδραση να ξεσπάει σε λυγμούς αναφέροντας : «Νιώθεις πόσο άσχημα θα αισθάνεται, ένας ο οποίος δουλεύει τόσο σκληρά για να επιστρέψει και συμβαίνει αυτό.Πρέπει να έχει μεγάλη πνευματική δύναμη όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Έχει ακόμα πολύ χρόνο στην καριέρα του, θα το ξεπεράσουμε όλοι μαζί», για να προσθέσει :

«Όταν δέχθηκα το τηλεφώνημα ήταν μια... γροθιά για μένα. Πολλά δάκρυα. Δεν ξέρεις τι να πεις, γιατί πρέπει να περάσει μία σοβαρή αποθεραπεία τώρα. Στο τέλος, πρέπει να τον  στηρίξουμε. Ελπίζουμε να είναι κομμάτι μας και στην διάρκεια της αποθεραπείας του. Μπορεί να επιστρέψει πάλι δυνατός. Αγαπάει το μπάσκετ πάρα πολύ. Θα κάνει ότι χρειάζεται για να είναι πίσω στο παρκέ και να είναι ο εαυτός του. 2,5 χρόνια αποθεραπείας είναι σκληρό για οποιονδήποτε». 

Αναφορικά με το ξεκίνημα και την τη νέα σεζόν τόνισε : «Θα είναι δύσκολο αρχικά σίγουρα. Περιμέναμε επτά μήνες για να τον δούμε στο γήπεδο. Να μην τον βλέπω τόσο καιρό είναι περίεργο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ